Functionarilor din Palatul Victoria li s-a interzis sa suplimenteze numarul locurilor la mesele de la bufet, pentru evitarea "grupurilor vesele" care stau prea mult la discutii, iar categoria celor care pot servi masa in birou a fost limitata la mini
Functionarilor din Palatul Victoria li s-a interzis sa suplimenteze numarul locurilor la mesele de la bufet, pentru evitarea "grupurilor vesele" care stau prea mult la discutii, iar categoria celor care pot servi masa in birou a fost limitata la ministri, secretari de stat si consilieri. In bufetul Guvernului a fost postat un afis prin care se interzice mutarea scaunelor de la o masa la alta, persoana care nu respecta regula riscand sa ii fie refuzata comanda. Sefa bufetului de la Palatul Victoria, Adriana Misirgic, a justificat decizia prin lipsa unui mobilier suplimentar. "Nu avem mai multe scaune, ci doar atatea cat trebuie sa fie la fiecare masa", a declarat Adriana Misirgic. Prin suplimentarea scaunelor la o masa se formau "unele grupuri mai vesele" care stateau prea mult in bufet si impiedicau deservirea normala a celorlalti clienti. Functionarilor din Guvern li s-a interzis totodata sa mai serveasca masa in birou si a fost intocmita o lista cu persoanele care au dreptul sa manance fara sa se mai deplaseze la bufet. Ea a aratat ca onorarea tuturor comenzilor in birou a condus, in timp, la disparitia mai multor furculite, cutite, cani si farfurii, folosite prin diferite cabinete. Restrictiile si noile reguli i-au nemultumit pe multi functionari guvernamentali din Palatul Victoria, care au declarat agentiei Mediafax ca nu se asteptau ca "restructurarea si reorganizarea Guvernului sa inceapa cu bufetul". (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.