Patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, a declarat ca i-a facut o oferta atacantului dinamovist Ionel Ganea, pentru ca acesta sa evolueze din aceasta iarna la echipa pitesteana. Penescu sustine ca i-a oferit lui Ganea peste 100.000 de euro in plus la
Patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, a declarat ca i-a facut o oferta atacantului dinamovist Ionel Ganea, pentru ca acesta sa evolueze din aceasta iarna la echipa pitesteana. Penescu sustine ca i-a oferit lui Ganea peste 100.000 de euro in plus la salariu fata de cat castiga in prezent la Dinamo.
Penescu asteapta in aceste zile un raspuns de la Ganea, atacant aflat, dupa 19 etape, pe primul loc in clasamentul golgeterilor din Liga I, cu 14 reusite. Ganea este dorit la FC Arges de antrenorul Dorinel Munteanu, cei doi impartind aceeasi camera in cantonamentele echipei nationale a Romaniei. Intentia lui Penescu a venit imediat ce Ganea a anuntat ca este gata sa se desparta de Dinamo. "Gata, plec! Le-am spus actionarilor si antrenorilor inca de sambata, dar m-au chemat la inca o discutie. Nu are rost sa mai discutam", a spus ieri Ganea. Acesta a recunoscut ca are oferte si ca negociaza cu mai multe echipe, nu doar cu FC Arges. "Sunt in ultimele sase luni de contract si sunt echipe care ma doresc. Nu cred ca mai exista cale de intoarcere", a spus Ganea. Directorul executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a confirmat ieri despartirea de Ganea. "Are contract cu Dinamo pana la vara, dar o clauza din contract mentioneaza ca intelegerea se prelungeste automat pentru inca un sezon daca Dinamo ia titlul. Cum sunt sanse mari ca noi sa castigam campionatul, pot spune ca Ganea mai are un an si jumatate de contract. Totusi, noi, suporterii, echipa si Rednic, nu mai putem suporta presiunea pe care o pune Ganea. Sper ca el sa isi dea seama ca este luat la misto de cei care vor sa-l influenteze. Noi suntem dispusi sa continuam cu Ganea, am vorbit si cu Rednic, dar nu vom mai tolera nimic de la nici un jucator. Orice iesire in decor va fi drastic sanctionata. Avem un retur foarte greu si avem nevoie de liniste", a spus Borcea, care a dat de inteles ca Dinamo vrea 200.000 de euro pentru un eventual transfer al lui Ganea.
Hotoboc - doua sezoane la Pitesti
In asteptarea raspunsului de la Ganea, FC Arges a anuntat ca l-a transferat pe portarul Jiului Petrosani, Dumitru Hotoboc, care va semna astazi un contract pe doi ani. Hotoboc va avea la Pitesti un contract de aproximativ 50.000 de dolari pe sezon si are garantat postul de titular. "Gata, plec, nimeni si nimic nu ma va mai face sa ma razgandesc, imi pare rau de Jiul, dar a venit timpul sa ma gandesc si la mine. Am un contract avantajos si cred ca imi va fi bine. Daca in vara am renuntat la Otelul pentru Jiul, acum nu voi mai repeta aceeasi greseala. Am venit la Jiul cu inima, dar m-am ales cu cea mai mare amenda din istoria clubului", a spus Hotoboc. Portarul a fost amendat cu 4500 de dolari: 1500 de dolari pentru plecarea din cantonament inaintea partidei cu Univ. Craiova din etapa a 14-a, 700 de dolari pentru cartonasul rosu primit in meciul cu UTA din etapa a 15-a, iar restul de 2300 reprezinta 10 la suta din contractul sau, oprit de conducerea clubului fiecarui jucator pentru parcursul slab din acest tur de campionat. In urma acestui transfer, Jiul va incasa 100.000 de dolari, clauza de reziliere prevazuta in contractul lui Hotoboc.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.