Democrata Elena Udrea a facut ieri "un pas mic pentru omenire, dar mare de tot" pentru ea, participand pentru prima data in calitate de secretar executiv al PD la sedinta conducerii partidului, unde si-a ales domeniul de care se va ocupa: "cancelarie
Democrata Elena Udrea a facut ieri "un pas mic pentru omenire, dar mare de tot" pentru ea, participand pentru prima data in calitate de secretar executiv al PD la sedinta conducerii partidului, unde si-a ales domeniul de care se va ocupa: "cancelarie si egalitate de sanse". Pentru ca noile responsabilitati presupun "munca in teritoriu", Udrea are planuri mari: sa "bata tara de la un capat la altul", pentru a mentine legatura dintre conducerea partidului si organizatiile din teritoriu.
"Voi avea grija sa unesc si sa aduc aceste organizatii aproape de activitatea de la centru, sa-i implic pe membrii PD in actiunile de la centru. Pe parcurs, imi voi dezvolta tot felul de proiecte", a aratat noul secretar executiv . Pusa pe fapte si trecuta de primele emotii, fosta liberala a marturisit ca a venit mai devreme la sedinta pentru ca nu dorea sa faca o greseala de la inceput. "Chiar daca azi a fost un inceput, am trecut de etapa in care nu dorm o noapte inainte pentru a vorbi in fata colegilor. Am simtit spiritul echipei PD, cu care am lucrat din campanie, dar acum a fost total diferit", a spus Udrea. Fosta liberala a sustinut ca a si identificat o diferenta intre PD si PNL, aratand ca actuala conducere a PNL nu a dat dovada de "spirit liberal", in timp ce spiritul democrat se gaseste la PD. Pentru inceput, Udrea a primit de la colegi agende "si mici cadouri", dar vor urma si altele, in conditiile in care vor mai avea loc intalniri intre democrati inaintea Sarbatorilor. (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.