Presedintele FR Handbal, Cristian Gatu, crede ca reprezentativa noastra feminina poate depasi Suedia in meciurile din barajul de calificare pentru Mondialele din 2007, in vreme ce antrenorul Gheorghe Tadici (foto) spune ca nu se sperie de valoarea no
Presedintele FR Handbal, Cristian Gatu, crede ca reprezentativa noastra feminina poate depasi Suedia in meciurile din barajul de calificare pentru Mondialele din 2007, in vreme ce antrenorul Gheorghe Tadici (foto) spune ca nu se sperie de valoarea nordicelor.
"Este o tragere la sorti avantajoasa, mai ales sub aspectul ca vom juca primul meci in deplasare. Raman la aceeasi parere ca principalul nostru pericol este echipa noastra", a spus Gatu, adaugand ca la tragerea la sorti puteam avea parte, totusi, de un adversar mai modest.
"Noi trebuie sa lucram la echilibrarea psihica a jucatorului si racordarea lui la cele 60 de minute de joc, indiferent de ce scrie pe tabela, de ce se intampla pe banca sau in tribune. La ora asta este o certitudine pentru mine ca Romania se afla in elita, acolo sus, si poate sa fie oricand campioana mondiala sau europeana, poate sa fie si pe locul 3, dar n-are cum sa lipseasca, sa fim mai modesti, din primele 5 echipe din lume", a mai declarat fostul mare jucator.
Pe de alta parte, antrenorul Gheorghe Tadici crede ca Suedia este un adversar dificil. "Este a doua echipa ca dificultate, pentru puterea de organizare, valoarea echipei si individualitati. Suedia a batut Danemarca la 5 goluri la Euro 2006 si este o reprezentanta a handbalului nordic. Va fi un joc dificil, dar nu se pune problema sa ne speriem, sa nu putem gestiona aceasta situatie", a punctat Tadici, adaugand ca ar fi preferat ca adversar Macedonia, Polonia sau Austria.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.