ITALIA, Serie A, etapa a 16-a * CRISTI CHIVU a fost titular pentru AS Roma, invingatoare cu 4-0 pe teren propriu in fata lui Palermo. Capitanul Nationalei a fost laudat de presa italiana pentru ca, accidentat destul de serios imediat dupa pauza, a re
ITALIA, Serie A, etapa a 16-a * CRISTI CHIVU a fost titular pentru AS Roma, invingatoare cu 4-0 pe teren propriu in fata lui Palermo. Capitanul Nationalei a fost laudat de presa italiana pentru ca, accidentat destul de serios imediat dupa pauza, a rezistat in teren pana in minutul 88, cand a fost inlocuit cu Rosi.
SPANIA, Primera Division, etapa a 15-a * COSMIN CONTRA a fost integralist la Getafe, care a pierdut la limita, scor 0-1, meciul din deplasare cu Atletico Madrid * GABRIEL TAMAS a jucat toate minutele pentru Celta Vigo, 1-1 pe terenul lui Levante. Internationalul roman a primit un cartonas galben * LAURENTIU ROSU a fost rezerva la Recreativo Huelva, 1-3 acasa cu FC Sevilla. "Tricolorul" a fost trimis pe teren in minutul 69, in locul lui Mario.
l FRANTA, Ligue 1, etapa a 18-a * DANIEL NICULAE a inceput meciul pe care Auxerre l-a castigat pe propriul teren cu Lorient, scor 2-1, pe banca de rezerve, fiind introdus in joc in minutul 87, in locul lui Akale.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 17-a * IULIAN FILIPESCU a jucat toate minutele pentru MSV Duisburg, invingatoare cu 2-1 in deplasare, cu Rott-Weiss Essen. Jucatorul roman a primit un cartonas galben, iar colegul sau, MIHAI TARARACHE, nu a fost inclus in lot, fiind accidentat.
ELVETIA, Challenge League, etapa a 17-a * CRISTIAN IANU a marcat un gol pentru AC Bellinzona, care a remizat, scor 3-3, pe terenul lui Lausanne. Atacantul roman a fost integralist si a punctat pentru 2-3 in minutul 82. Tot la oaspeti, ADRIAN PIT si CRISTIAN TODEA nu au fost folositi. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.