Fabio Cannavaro, fundasul lui Real Madrid, urma sa primeasca aseara premiul pentru cel mai bun jucator al anului din partea FIFA, dupa ce a fost deja rasplatit si cu "Balonul de Aur" in acest an. Intr-o gala organizata la Zurich, federatia internatio
Fabio Cannavaro, fundasul lui Real Madrid, urma sa primeasca aseara premiul pentru cel mai bun jucator al anului din partea FIFA, dupa ce a fost deja rasplatit si cu "Balonul de Aur" in acest an. Intr-o gala organizata la Zurich, federatia internationala a mai pregatit distinctii pentru Zinedine Zidane, cel mai bun jucator al Campionatului Mondial, care va primi un "Balon de Aur", acelasi Cannavaro "Balonul de argint" al CM, si Andrea Pirlo, pe pozitia a treia. Un premiu va primi si Ronaldo, desemnat "Gheata de bronz" a CM, in calcul intrand numarul golurilor, al paselor decisive si al minutelor jucate de acesta pentru Brazilia la competitia din Germania. Raul va primi trofeul fair-play in numele nationalei Spaniei. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.