Televiziunile britanice l-au identificat pe barbatul in varsta de 37 de ani arestat de politie si suspectat de uciderea a cinci prostituate din Ipswich (estul Angliei). Este vorba despre Tom Stephens, angajat al unui supermarket din regiune.
Barbatul a fost arestat ieri la domiciliul sau din satul Trimley, la sud-est de Ipswich, la ora locala 7:20 (9:20 ora Romaniei), a declarat Stewart Gull, comandantul de politie raspunzator de ancheta.
Cotidianul The Sunday Mirror a publicat in editia sa de duminica un amplu interviu cu Tom Stephens. Acesta a recunoscut, in paginile publicatiei, ca le cunostea pe cele cinci victime (Anneli Alderton, Gemma Adams, Tania Nicol, Paula Clennell si Annette Nicholls - foto) si ca a fost interogat in mai multe randuri de politie. "Sunt un prieten al tuturor aceste fete (...) si nu am un alibi", a declarat, potrivit The Sunday Mirror, barbatul in varsta de 37 de ani, care are o barba blonda, scurta, si mustata si care se considera nevinovat. Tom Stephens este divortat si locuieste singur in apropiere de Felixtowe, a precizat cotidianul. Cele cinci victime, cu varste cuprinse intre 19 si 29 de ani, au fost gasite dezbracate in apropierea autostrazii A14, la aproximativ 16 kilometri de localitatea Ipswich. Toate victimele erau consumatoare de droguri si lucrau ca prostituate in zona. (C.C.)