Soferul lui Yoko Ono a santajat-o pe aceasta, amenintand-o ca va da publicitatii mai multe casete cu inregistrari si fotografii "jenante" pe care acesta i le-ar fi facut vaduvei lui Lennon in secret. Pentru ca Yoko nu dorea sa-i plateasca doua milio
Soferul lui Yoko Ono a santajat-o pe aceasta, amenintand-o ca va da publicitatii mai multe casete cu inregistrari si fotografii "jenante" pe care acesta i le-ar fi facut vaduvei lui Lennon in secret. Pentru ca Yoko nu dorea sa-i plateasca doua milioane de dolari (cat ceruse el), soferul a amenintat ca o ucide. In urma reclamatiei pe care Yoko a facut-o politiei, Koral Karsan, de 50 de ani, a fost arestat.
In momentul in care politistii l-au incatusat pe Karsan (foto centru), el a continuat acuzatiile, sustinand nici mai mult nici mai putin ca Yoko Ono l-ar fi hartuit sexual. "Incearca sa ma faca sa tac, mi-a facut avansuri nu o data, ci de mai multe ori", a declarat barbatul politistilor de la NYPD.
Purtatorul de cuvant al lui Ono, Elliot Mintz, a negat vehement acuzatiile: "este complet fals. Ea este victima in cazul acesta, nu el". De asemenea, Elliot a mai declarat ca Yoko Ono a catalogat actiunile soferului "ca inca un act de tradare, pentru ca, atunci cand era angajatul ei, nu s-a ferit niciodata de el atunci cand vorbea la telefon cu diverse persoane. Aceasta femeie a trecut prin foarte multe... este socata de ce s-a intamplat".
Politistii spun ca Karsan i-a dat lui Ono - chiar in ziua in care se comemorau 26 de ani de la moartea sotului ei - o scrisoare de doua pagini in care se plangea de programul incarcat pe care il are si unde a si amenintat-o cu inregistrari audio si fotografii care ar pune-o in diverse posturi jenante. Pentru a nu face publice materialele compromitatoare, Karsan a cerut doua milioane de dolari. O sursa a declarat ca acesta "a inregistrat-o pe Ono cand vorbea critic despre guvernul britanic si cel american si cand Sean vorbea urat despre tatal sau".
Ieri, Karsan a fost arestat, iar politistii au declarat ca acesta avea in Bentley-ul lui Ono ascuns un sistem de inregistrare. Karsan a fost agent al servicilor militare turce si a fost soferul si bodyguardul lui Ono timp de zece ani, avand un salariu de 160.000 de dolari pe an. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.