Condescu a afirmat ca nu negociaza decat cu Dinamo pentru Vranjkovic, dar a recunoscut si interesul rapidistilor pentru jucator si chiar o discutie cu patronul echipei din Giulesti. "Am ales sa discutam cu cei de la Dinamo pentru ca ei ne ofera si o
Condescu a afirmat ca nu negociaza decat cu Dinamo pentru Vranjkovic, dar a recunoscut si interesul rapidistilor pentru jucator si chiar o discutie cu patronul echipei din Giulesti. "Am ales sa discutam cu cei de la Dinamo pentru ca ei ne ofera si o serie de jucatori si ne-au facilitat prelungirea imprumuturilor pentru cei doi jucatori pe care ii avem de la ei, I. Iordache si Vatavu. E adevarat ca am fost contactati si de Rapid, dar nu am demarat tratativele, a fost doar o discutie intre mine si Copos pe aceasta tema si nimic mai mult. Dinamo este echipa care ne-a propus sa ne dea, pe langa suma de bani pe care o solicitam si trei jucatori, pentru posturile pe care noi le avem deficitare in acest moment. Este vorba de Scarlatache, Tames si Baltoi, jucatori ai lor care sunt insa dati sa joace la alte echipe", a declarat Condescu.
Acesta a dezvaluit de asemenea faptul ca exista interes si din partea unei echipe din Germania, atat pentru Vranjkovic, cat si pentru Guso. "Asteptam o oferta concreta de la o echipa de prima liga din Germania, interesata de Guso si Vranjkovic. Ramane sa mai discutam insa cu ei pentru ca mi-au comunicat amandoi, si Guso si Vranjkovic, ca nu vor sa plece de la Pandurii, cel putin pana in vara", a mai spus Condescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.