Gigi Netoiu a facut ieri o declaratie surprinzatoare pentru NewsIn, anuntand ca va prelua in curand pachetul majoritar de actiuni de la FC National si ca in luna ianuarie va reveni si printre proprietarii lui Dinamo.
Asa cum se stie, UEFA interzice unei persoane sa fie implicata la doua cluburi care concureaza in aceeasi competitie. Netoiu a vorbit numai despre cumpararea lui FC National. "Sunt omul care iubeste cu adevarat fotbalul, am prieteni foarte buni atat in randul jucatorilor, antrenorilor, dar si al conducatorilor de club, iar din acest motiv incerc sa ajut cat mai mult acest fenomen. In momentul de fata inca nu sunt actionarul majoritar al lui FC National, vreau sa rezolv mai multe probleme, dupa care ne vom aseza la masa tratativelor. Sper ca in cel mai scurt timp sa ma intalnesc cu Constantin Iacov si sa vedem care sunt posibilitatile prin care eu sa preiau pachetul majoritar de actiuni ale clubului din Cotroceni", a declarat Netoiu pentru NewsIn.
"Comandantul" a negat ca el l-ar fi instalat pe Sorin Cartu pe banca "bancarilor". "Cred ca Sorin Cartu nu are nevoie de recomandarile nimanui pentru a prelua o echipa de fotbal. Sunt foarte bun prieten cu el, dar nu am nici un merit ca a ajuns sa antreneze echipa din Cotroceni", a spus Netoiu. (B.G.)