Chef inainte de plecarea spre Anglia, permisiunea de a fi insotiti de consoarte la Londra si program liber de cumparaturi dupa meci - acestea au fost conditiile in care Dinamo urma sa forteze victoria in meciul cu Tottenham pentru a castiga grupa.
Chef inainte de plecarea spre Anglia, permisiunea de a fi insotiti de consoarte la Londra si program liber de cumparaturi dupa meci - acestea au fost conditiile in care Dinamo urma sa forteze victoria in meciul cu Tottenham pentru a castiga grupa. Rezultatul a fost firesc: 3-1 pentru "Spurs" dupa o partida in care Dinamo a fost de multe ori in pozitia de "sparring-partner".
Dupa doua bune ocazii, Tottenham a deschis scorul in minutul 16, prin Berbatov, care a marcat cu un sut de la 18 metri, la vinclu, dupa o greseala a lui Gaev, care a degajat cu mana doar pana la internationalul bulgar. Englezii si-au dublat avantajul in minutul 39, prin Defoe, care a plecat de la 40 de metri, l-a driblat usor pe St. Radu si a marcat de la 10 metri, pe langa Gaev. Scorul a devenit 3-0 in minutul 50, cand acelasi Defoe a inscris dupa ce Gaev a respins in fata un sut al lui Lennon. Dinamo si-a salvat onoarea in prelungiri, mai precis in minutul 90+1, cand Mendy, liber la cativa metri, a marcat pe langa Robinson, dupa ce mingea a fost respinsa la sutul lui A. Cristea.
Rednic: "N-am fost profesionisti"
Antrenorul lui Dinamo era foarte suparat dupa meci si a declarat ca unii dintre jucatorii sai au evoluat de parca ar fi fost deja in vacanta. "Unii dintre jucatorii nostri erau deja in vacanta in timpul meciului. Am discutat despre atitudine inainte de joc. Am spus ca Tottenham era cea mai buna echipa din grupa, ca s-au cheltuit multi bani pe jucatorii lor. Sper sa vad din nou pe Tottenham in semifinale", a afirmat Rednic (foto). Acesta a precizat ca portarul Vladimir Gaev a spus inainte de meci ca va pleca de la Dinamo. "Va imaginati cat de concentrat era. Nici macar nu se va intoarce cu echipa, va pleca direct in Belarus", a adaugat Rednic. "Am gresit cu totii! Am venit aici ca in vacanta si n-am fost deloc profesionisti. Am venit cu sotii, cu prietene, pentru distractie si cumparaturi. N-am fost profesionisti", a mai spus Rednic. De partea cealalta, antrenorul lui Tottenham, Martin Jol, a afirmat ca echipa sa are merite pentru victorie. "Dinamo este o echipa foarte buna, dar noi am facut-o sa arate ca una de nivel mediu. Am vazut cinci sau sase din meciurile lor si ei au intotdeauna un inceput de joc in forta, insa noi nu doream acest lucru pe teren propriu. Am spus inainte de meci ca vrem un tempo ridicat, sa ii presam si ne-am descurcat bine si am jucat un fotbal distractiv. Ei erau deja calificati, la fel ca si noi, si nu este mereu usor sa te automotivezi ca sa dai totul", a precizat Jol.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.