"Daily Mirror" a notat ca Tottenham "a taiat-o in bucati dupa bunul plac" pe Dinamo. "Defoe si Berbatov au lovit in prima jumatate a meciului pentru a-i duce pe londonezi la control in calatoria in Cupa UEFA impotriva suparatei Dinamo. Seara a fost t
"Daily Mirror" a notat ca Tottenham "a taiat-o in bucati dupa bunul plac" pe Dinamo. "Defoe si Berbatov au lovit in prima jumatate a meciului pentru a-i duce pe londonezi la control in calatoria in Cupa UEFA impotriva suparatei Dinamo. Seara a fost toata pentru Tottenham. Poate ca da dovada de inconsistenta in Premiership, dar in Cupa UEFA a fost de o clasa diferita", scrie "Daily Mirror". "Dinamo dynamite!", a notat site-ul oficial al lui Tottenham, care a adaugat: "Un joc impresionant a confirmat locul unu in grupa. Cand Defoe a inscris al doilea gol al sau, dominarea era totala iar Dinamo se zbatea sa lege doua pase", se adauga pe site-ul clubului englez. "The Sun" considera ca Dinamo a avut cateva faze de atac bune. "Dinamo a venit la Londra cu intentii corecte, deoarece o victorie i-ar fi asigurat primul loc in grupa. Insa in ciuda unor atacuri inteligente, dinamovistilor le-a lipsit calitatea necesara pentru a trece de linia de fund a lui Tottenham", scrie "The Sun". "Sotiile si prietenele dinamovistilor au facut cumparaturi, barbatii lor au cazut", noteaza "The Times", care mentioneaza ca partenerele jucatorilor dinamovisti s-au bucurat joi de cinci ore de plimbare in Londra, prezenta lor fiind o recompensa pentru ca Dinamo s-a calificat in 16-imile de finala. "Cultura WAG (n.r. - termenul folosit de englezi pentru sotiile si partenerele fotbalistilor, mai ales in cazul nationalei Angliei) in tandem cu nereusita: nu doar la nationala Angliei, desi este corect sa amintim ca toate cele sapte echipe din Anglia au terminat pe primul loc in grupele lor din Liga Campionilor si Cupa UEFA", explica "The Times". "Golurile lui Defoe ii ofera lui Tottenham primul loc si motive sa viseze", a titrat The Guardian, care adauga: "Jucatorii lui Dinamo au venit la Londra cu sotiile si prietenele, ca recompensa pentru calificarea in primavara europeana, dar singura bucurie pe care au avut-o familiile a fost ca au asistat probabil la cel mai bun joc european din acest sezon al lui Tottenham". (MIG)
TOTTENHAM - DINAMO 3-1 (2-0)
Stadion: "White Hart Lane"; spectatori: 34.000.
Au marcat: BERBATOV (16), DEFOE (39, 50) / MENDY (90+1).
TOTTENHAM: Robinson - Chimbonda (76 Stalteri), Dawson, King (68 Davenport), Assou-Ekotto - Ghaly, Huddlestone (68 Malbranque), Zokora, Lennon - Defoe, Berbatov. Antrenor: M. Jol.
DINAMO: Gaev - Mihut, Moti, St. Radu, Pulhac - Ad. Cristea, Margaritescu (65 Blay), Ropotan, C. Munteanu (58 L. Goian) - I. Ganea, Danciulescu (77 Mendy). Antrenor: M. Rednic.
Cartonas galben: L. Goian (73).
Au arbitrat: B. Brugger - N. Schwab, C. Struz (toti din Austria).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.