Directorul executiv al lui Dinamo a recunoscut ca a gresit atunci cand a programat un chef pentru echipa inainte de meciul de la Londra si cand le-a permis fotbalistilor sa vina la Londra cu sotiile si prietenele. "Este doar vina mea. Am tinut sa-mi
Directorul executiv al lui Dinamo a recunoscut ca a gresit atunci cand a programat un chef pentru echipa inainte de meciul de la Londra si cand le-a permis fotbalistilor sa vina la Londra cu sotiile si prietenele. "Este doar vina mea. Am tinut sa-mi respect o promisiune si a iesit altfel decat am fi vrut. Chiar daca ne-am calificat, sunt dezamagit de scor si de joc", a spus Borcea. In schimb, actionarul dinamovist Vasile Turcu a declarat ca infrangerea din meciul cu Tottenham "nu este un capat de tara" pentru echipa antrenata de Rednic. "Am prins o zi mai slaba, s-a adunat si oboseala, nu am avut nici lotul complet, iar Tottenham a facut cel mai frumos meci in campionat si cupele europene in aceasta toamna. Nu este un capat de tara, pentru ca eram deja calificati", a spus Turcu. Acesta a precizat ca nu este dezamagit de evolutia lui Dinamo in partida de la Londra, dar ca in iarna se vor achizitiona jucatori cu experienta. "Probabil ca si faptul ca am avut calificarea in buzunar a fost un motiv pentru acest joc slab. Nu suntem dezamagiti. Mijlocul nu a functionat, iar aparatorii au avut mai mult de munca si de aceea au fost depasiti. Am incredere in Rednic, iar in iarna vom achizitiona jucatori cu experienta mai mare. Se vede ca mai avem nevoie de jucatori si sigur din iarna vom aduce alti fotbalisti. Noi, investitorii, avem bani pregatiti pentru transferuri. Va promit ca o sa aducem jucatori de valoare in aceasta iarna", a punctat Turcu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.