Primarii sectoarelor 4 si 5 din Capitala au fost amendati de catre Prefectura pentru nerespectarea legii fondului funciar cu 500, respectiv 600 de milioane de lei noi. "Au fost gasite niste lucruri in neregula pe legea fondului funciar. Lipsa afisaju
Primarii sectoarelor 4 si 5 din Capitala au fost amendati de catre Prefectura pentru nerespectarea legii fondului funciar cu 500, respectiv 600 de milioane de lei noi. "Au fost gasite niste lucruri in neregula pe legea fondului funciar. Lipsa afisajului, asa cum spune legea. Nu au respectat Legea 247/2005 privind fondul funciar. Celelalte nereguli sunt scrise in procesul verbal pe care l-au primit", ne-a declarat Mioara Mantale. Ea a precizat ca primarul sectorului 4, Adrian Inimaroiu, a fost amendat cu 530 de milioane iar pentru Marian Vanghelie, primarul secotorului 5, a fost data o amenda de 620 de milioane. "Mai sunt si niste amenzi anterioare atat la sectorul 4 cat si la sectorul 5, cate 100 de milioane pentru fiecare. Aceste amenzi urmeaza sa le plateasca din buzunarul lor in termen de 15 zile", a subliniat prefectul Capitalei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.