Prezervativele aflate in acest moment la vanzare in India sunt prea mari pentru majoritatea posesorilor de penis din acesta tara, se afirma intr-un studiu medical, citat de " The Times of India" . Aproximativ 60% dintre indieni poseda un penis cu un
Prezervativele aflate in acest moment la vanzare in India sunt prea mari pentru majoritatea posesorilor de penis din acesta tara, se afirma intr-un studiu medical, citat de " The Times of India" . Aproximativ 60% dintre indieni poseda un penis cu un diametru mai mic de 2,4 centimetri, dimensiunea standard a prezervativelor distribuite in India, precizeaza studiul. Numai 30% din cei 1400 de pacienti supusi acestui test au un penis mai mare de cinci centimetri. Studiul, care nu specifica dimensiunea ideala pentru un prezervativ in India, a fost realizat pentru a-i ajuta pe fabricantii de prezervative sa-si ajusteze produsul care, in India, in 20% din cazuri se rupe sau aluneca de pe penis, precizeaza cercetatorii. Eficienta acestui mijloc de contraceptie este luata foarte serios in India, a carei populatie numara peste 1,1 miliarde de suflete. In plus, aici numarul persoanelor purtatoare de HIV se ridica la 5,7 milioane. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.