Cei doi au fost convinsi sa aleaga aceasta locatie de regina talkshow-urilor Oprah Winfrey. Jolie si Oprah au devenit destul de apropiate dupa ce gazda TV i-a spus actritei ca este foarte impresionata de eforturile umanitare depuse de aceasta. Ceremonia va include si muzica traditionala africana si va fi "simpla si eleganta, pentru ca ei nu au nevoie de stralucirea de care s-au inconjurat Tom Cruise si Katie Holmes in Italia", a declarat un prieten al cuplului.
"Pentru ei, casatoria are o semnificatie spirituala si nu este o parada de Hollywood", a mai spus acesta. Winfrey, in varsta de 52 de ani, va face parte dintre cele cateva celebritati care vor participa la eveniment. Aceasta a fondat Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls in acest sat de langa Johannesburg unde va avea loc casatoria.
La ceremonie mai sunt asteptati Madonna, sotul ei, regizorul Guy Ritchie, actorul George Clooney si Daniel Craig. Relatia celor doi dateaza din 2005, dupa ce s-au intalnit pe platourile de filmare ale lungmetrajului "Dl si d-na Smith". In mai, Angelina Jolie, a dat nastere unei fetite, Shiloh Nouvel, rod al relatiei cu Pitt, in varsta de 42 de ani. Actorul a devenit si tatal celor doi copii adoptati de Angelina, Maddox, in varsta de cinci ani, si Zahara, in varsta de 23 de luni. Jolie, 31 de ani, a mai fost casatorita cu actorii Jonny Lee Miller si Billy Bob Thornton, in timp ce Brad Pitt a mai fost casatorit cu Jennifer Anistor. (D.M.V.)