"Egalul nu ne intereseaza. Va fi un meci de care pe care si sunt convins ca jucatorii mei vor da totul pentru a castiga. Daca Steaua ar juca la fel cum a facut-o cu Ceahlaul si cu Pandurii nu mi-ar fi frica, dar nu se stie. Avem sanse mari sa batem p
"Egalul nu ne intereseaza. Va fi un meci de care pe care si sunt convins ca jucatorii mei vor da totul pentru a castiga. Daca Steaua ar juca la fel cum a facut-o cu Ceahlaul si cu Pandurii nu mi-ar fi frica, dar nu se stie. Avem sanse mari sa batem pe Steaua, pentru ca ii simt pe baieti foarte montati, iar ultimele atacuri pe care le-au suferit i-au inrait si mai mult", a declarat Mititelu. Acesta a mai spus ca nu crede ca va conta foarte mult faptul ca actualul antrenor al Craiovei, Stefan Stoica, a fost secundul lui Oleg Protasov la Steaua, in turul editiei 2005-2006 de campionat. "Nu cred ca mai conteaza cat de mult ii stie Stoica pe jucatorii lui Olaroiu, pentru ca doar nu a fost 10 ani antrenor la Steaua!", a spus Mititelu, care a comentat si delegarea lui Augustus Constantin, fiul presedintelui CCA, Gheorghe Constantin. "Va dati seama ca ne urasc de moarte cei de la Bucuresti, si cand spun asta ma gandesc la CCA, la conducatorii comisiei. Credeti ca Gheorghe Constantin nu a vazut ce a facut Salomir la Vaslui? Daca ar fi dupa el l-ar suspenda, dar nu poate pentru ca el este pus acolo in functie de cineva si daca face altfel imediat il zboara! Nu este o marioneta, dar este o mana slaba", a declarat Mititelu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.