Finalul de sezon excelent al lui Nicolae Dica (foto) l-a adus in atentia cluburilor europene, ultima echipa care s-a interesat de "decarul" din Ghencea fiind chiar Olympique Lyon. Conducerea Stelei nu a intrat deocamdata in alerta, fiindca pe num
Finalul de sezon excelent al lui Nicolae Dica (foto) l-a adus in atentia cluburilor europene, ultima echipa care s-a interesat de "decarul" din Ghencea fiind chiar Olympique Lyon. Conducerea Stelei nu a intrat deocamdata in alerta, fiindca pe numele fotablistului cu patru goluri in Liga Campionilor nu exista nici o oferta concreta de transfer.
Mihai Stoica, managerul general al ros-albastrilor, a vorbit ieri despre posibilitatea ca Dica sa se transfere de la Steaua in aceasta iarna. "Ramane sa vedem daca va pleca Dica de la Steaua. M-a pus pe ganduri declaratia presedintelui de la Lyon, care a spus ca se gandeste sa demareze imediat negocierile, dar cinci ore cat am stat langa el nu a spus nimic. Nu stiu daca a fost galant sau a glumit spunand acest lucru, dar nu s-a purtat nici o discutie despre transferul lui Dica, desi ar fi fost un cadru potrivit. Dica este un jucator cunoscut in Europa. Poate evolua la absolut orice nivel, dar deocamdata nu exista nici o oferta concreta pentru el", a spus Meme, declarandu-se impotriva poreclei "RonalDica", primita de jucatorul Stelei dupa golul fabulos de la Lyon. Stoica a revenit cu propunerea care suna mai degraba a impunere a lui Dica drept fotbalistul anului in Romania. "E numarul unu in 2006 si daca cineva va scoate alt fotbalist drept jucatorulul anului va fi o jignire pentru toti suporterii Stelei, pentru club si pentru Dica", a precizat Stoica. Managerul general al Stelei a contestat si pozitia presei fata de meciul echipei sale la Lyon, apreciind ca francezii nu au jucat cu rezervele, desi sapte dintre cei folositi in din primul minut de Gerrard Houllier au acest statut la Olympique. "S-a analizat echipa de start de la Lyon spunandu-se ca au jucat cu rezervele. Dar nu incepi cu Gregory Coupet titlar daca e asa. Sa luam cei trei mijlocasi: Tiago e cel mai in forma jucator portughez, Alou Diarra l-a inlocuit pe Vieira in nationala Frantei, iar Kallstrom e un jucator de mare valoare care evolueaza in nationala Suediei. Pentru joc si rezultat suntem mandri de extraordinarii nostri fotbalisti care capata din ce in ce mai putin respect in Romania, dar sunt respectati afara. E un paradox", a spus Stoica. "Sunt foarte multe castiguri ale Stelei dupa participarea in Liga. Daca inainte de Standard eram fericiti doar sa ne calificam si se vehicula ideea ca dupa ce intram nu mai conteaza ce se intampla, in aceasta grupa unde nu trebuie minimalizata valoare echipei Dinamo Kiev, am reusit cinci puncte, sapte goluri, o victorie in deplasare iesita din comun si un rezultat la Lyon care intrece orice asteptari. La Lyon meritam sa castigam, am avut ocazii mai mari si am stapanit jocul in multe momente. Ceva mai frumos nu se putea intampla in acest final de an", a comentat Stoica parcursul Stelei in UCL.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.