Sedinta de ieri a Comisiei de Apel a FRF nu s-a mai desfasurat, la solicitarea membrilor acestui for. Astfel, cazurile in care sunt implicati rapidistii Maftei si Sapunaru se vor judeca lunea viitoare, fotbalistii neavand drept de joc in etapa a 19-a
Sedinta de ieri a Comisiei de Apel a FRF nu s-a mai desfasurat, la solicitarea membrilor acestui for. Astfel, cazurile in care sunt implicati rapidistii Maftei si Sapunaru se vor judeca lunea viitoare, fotbalistii neavand drept de joc in etapa a 19-a a Ligii I. "Eu am incercat sa fac tot posibilul pentru ca aceste cazuri sa se judece, dar nu a depins de mine acest lucru. Din cate am inteles, cei care conduc aceasta comisie nu au fost de acord cu schimbarea datei, astfel ca a ramas ca totul sa se judece luni, 11 decembrie, de la ora 17", a declarat Mircea Cezar Ionescu, secretarul comisiei, pentru "NewsIn". Membrii comisiei au amanat judecarea cazurilor aflate pe ordinea de zi a sedintei de joi, din cauza intarzierii oficialilor echipelor ale caror memorii urmau sa fie analizate. Toate cazurile care se aflau pe ordinea de zi au fost amanate initial pentru ieri, la ora 17, dar acestea au mai suferit o amanare, pentru luni. "E incacceptabil modul in care Comisia de Apel a procedat in cazurile Maftei si Sapunaru, membrii acesteia plecand joi seara exact in momentul in care jucatorii nostri au aparut la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal. Un gest de minima politete ar fi fost sa dea un telefon la club si sa intrebe de soarta jucatorilor. Astfel ar fi aflat ca acestia sunt pe drum si ca vor ajunge din clipa in clipa. Prin atitudinea lor, membrii comisiei au dat de inteles ca se implica in lupta pentru titlu si pentru locurile din fruntea clasamentului. Dubios este si faptul ca dupa ce au plecat de la sediul LPF, membrii comisiei si-au inchis telefoanele mobile", a acuzat Constantin Zotta, conducatorul executiv al Rapidului. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.