George Copos, patronul Rapidului, a anuntat ieri ca nu intentioneaza ca in vacanta de iarna sa-l indeparteze de la conducerea tehnica a echipei pe Razvan Lucescu, punand astfel capat speculatiilor referitoare la schimbarea antrenorului cu Ioan Ovidiu
George Copos, patronul Rapidului, a anuntat ieri ca nu intentioneaza ca in vacanta de iarna sa-l indeparteze de la conducerea tehnica a echipei pe Razvan Lucescu, punand astfel capat speculatiilor referitoare la schimbarea antrenorului cu Ioan Ovidiu Sabau, de la Gloria Bistrita. "Razvan Lucescu isi continua activitatea la Rapid indiferent de rezultatul meciului de la Petrosani sau al celui dintre PSG si Panathinaikos", a notat ieri Copos pe blogul sau personal, dandu-i credit unui antrenor care, cu numai o zi inainte, solicitase unitate in interiorul clubului. Patronul Rapidului este mai preocupat de atragerea de capital la Rapid, anuntandu-se ca la Adunarea Generala Extraordinara a actionarilor SC Fotbal Club Rapid SA, programata pentru 8 ianuarie 2007, ora 17, se va supune la vot o noua de majorare a capitalului social, cu aport in numerar prin emiterea de noi actiuni nominative, la valoare nominala. Pe ordinea de zi a sedintei la care sunt invitati actionarii inscrisi in registrul actionarilor pana la data de 11 decembrie se mai afla stabilirea cuantumului aportului in numerar la majorarea capitalului social, precum si stabilirea termenului de plata a actiunilor emise in schimbul aportului in numerar. In momentul de fata, noua structura a actionariatului SC FC Rapid SA este urmatoarea: AFC Rapid - 82,49475 la suta, George Copos - 9,63049 la suta, Ana Holding SA - 7,86517 la suta si Jean Valvis - 0,00959 la suta. De mentionat ca, in structura AFC Rapid, cea care are pachetul majortar de actiuni la SC FC Rapid SA, Copos impreuna cu firmele sale detine parti sociale in valoare de 42,85714 la suta, iar Valvis cu firmele sale 19,04762 la suta. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.