La o saptamana de la dezlantuirea isterica a presei de scandal ai carei paparazzi au surprins-o mergand prin cluburi fara lenjerie intima, Britney Spears si-a spus, in cele din urma, punctul de vedere. "A trecut mult timp de cand n-am mai iesit in or
La o saptamana de la dezlantuirea isterica a presei de scandal ai carei paparazzi au surprins-o mergand prin cluburi fara lenjerie intima, Britney Spears si-a spus, in cele din urma, punctul de vedere. "A trecut mult timp de cand n-am mai iesit in oras cu prietenii (...) Au fost, de asemenea, doi ani in care nici macar nu mi-am sarbatorit ziua de nastere. Toate miscarile mele au fost urmarite pas cu pas si fidel raportate. Probabil ca am mers putin cam departe dupa ce mi-am regasit libertatea. Oricum, multumesc Victoria's Secrets pentru noua linie de lenjerie intima", precizeaza Britney intr-o declaratie postata joi de site-ul sau oficial. Spears, mama a doi copii mici, a implinit 25 de ani pe 2 decembrie. Dupa ce a inaintat actiunea de divort de sotul sau, Kevin Federline, tanara cantareata s-a aflat permanent in atentia opiniei publice socand prin repetatele sale iesiri nocturne alaturi de doua fete "rele" ale Hollywoodului -Paris Hilton si Lindsay Lohan. Cireasa de pe tort au constituit-o fotografiile in care aceasta aparea coborand dintr-o limuzina, fara chiloti, imagini care i-au contrariat fanii si au atras o serie de critici la adresa ei. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.