Liderul PNG, Gigi Becali, a prezis: "milioane si milioane de euro" vor flutura pe strazile Romaniei odata cu integrarea in UE, insa organizatiile oculte vor da de furca tarii, urmarind sa distruga identitatea nationala, pe fondul unei agresiuni de "p
Liderul PNG, Gigi Becali, a prezis: "milioane si milioane de euro" vor flutura pe strazile Romaniei odata cu integrarea in UE, insa organizatiile oculte vor da de furca tarii, urmarind sa distruga identitatea nationala, pe fondul unei agresiuni de "political corectness". La dezbaterea cu tema "Ce inseamna sa fii roman in UE" pe care a sponsorizat-o, liderul PNG a avut ocazia sa impartaseasca din intelepciunea sa participantilor: istorici, reprezentanti ai mediului academic si analisti. In primul rand, patronul Stelei a impartit critici vorbitorilor "eurosceptici". "Eu nu inteleg de ce personalitatile care au vorbit inaintea mea s-au declarat eurosceptici, noi trebuie sa discutam acum ce facem ca intram. Nu ca sa intram sau nu. Ca acum discutam ca si cum am discuta acum trei ani", i-a urecheat Becali pe participanti. Declarandu-si euro-optimismul debordant, Becali a explicat ca dupa aderare, multe milioane de euro de la UE vor sosi, fluturand, in tara, pentru a ne asigura prosperitatea, dar si pentru renasterea satului romanesc. "Si daca UE da bani pentru satul romanesc, inseamna ca nu ea doreste distrugerea identitatii nationale, dar noi trebuie sa fim atenti la organizatiile oculte care doresc, si ma refer aici la political corectness, care nu se poate aplica in Romania. Este neomarxism cultural", a pus punctul pe i liderul PNG. (R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.