Cand Mihai Budeanu, zis si Negrutzu, a ales sa scoata un album solo, ati presupus ca era 3 Sud Est a apus. Cand l-ati vazut pe Viorel Sipos prezentand o emisiune la televizor, la fel v-ati gandit ca 3 Sud Est e pe duca. Total gresit. Cel putin asa su
Cand Mihai Budeanu, zis si Negrutzu, a ales sa scoata un album solo, ati presupus ca era 3 Sud Est a apus. Cand l-ati vazut pe Viorel Sipos prezentand o emisiune la televizor, la fel v-ati gandit ca 3 Sud Est e pe duca. Total gresit. Cel putin asa sustin baietii. Nici vorba de vreo rupere.
"Oficial le merge bine" in 2006, la aproape zece ani de cand au sufocat discotecile si scenele romanesti cu muzica dance. Intalnirea cu cei trei membri ai grupului nu a fost una obisnuita. Am epuizat imediat subiectul despre noul album. Se numeste "Iubire". Nimeni nu tine socoteala al catelea este. Contine 10 piese nou-noute si un remix. "Cantam iubirea. Suntem indragostiti si casatoriti. La acest subiect ne descurcam cel mai bine". "Atata timp cat exista cluburi si discoteci, nu o sa moara dance-ul", spune Laurentiu. Probabil va intrebati cum sunt Laurentiu, Viorel si Mihai cand nu canta. Viorel este glumetul trioului, se maimutareste tot timpul, cu greu se abtine sa nu se ia de colegi. Este "entertainerul" trupei. Laurentiu este linistit. Mihai este sobru. Nu ii arde de glume si este foarte strict. Cred ca presupuneti cine este liderul grupului: Laurentiu. "Cam contestat. Sunt un lider cu bun-simt si imi consult colegii", spune el. "Mai mult calcat in picioare", adauga Viorel (care, apropo, uraste sa aiba sefi). Momentele frumoase din trupa sunt cele in care "ne intalnim sa bem si noi ca tot omul si avem discutii prelungite. Discutii despre viata. La un pahar de vin ne intelegem cel mai bine. Ne luam de gat si ne spunem cat de bine ne este impreuna", clarifica Viorel. "Uite ca suntem impreuna dupa mici tensiuni", spune Mihai. Dar sa aflam ce il deranjeaza pe Laurentiu la Viorel: "Dom'le, sa-si dea jos ciocul ala (rade). Vrea sa il dea, dar ii e frica. A! si intarzie. Bine si eu intarzii, dar el mai mult. Ce ii reprosez? De ce sa ii stric ziua? Ca sunt prea multe (pufneste toata lumea in ras)".

Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul

Abonează-te pe

Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.