Tragedie fara margini in sanul familiei David: Ioan Petru David (29 de ani), sotia sa, Cristina (26 de ani) si cele doua fete Corina (4 ani) si Luiza (2 ani) si-au pierdut viata. O alta persoana, neidentificata, a murit, la randul ei, in urma impactu
Tragedie fara margini in sanul familiei David: Ioan Petru David (29 de ani), sotia sa, Cristina (26 de ani) si cele doua fete Corina (4 ani) si Luiza (2 ani) si-au pierdut viata. O alta persoana, neidentificata, a murit, la randul ei, in urma impactului masinii in care se aflau cei cinci cu un TIR. Tragedia a avut loc in noaptea de joi spre vineri, in orasul sucevean Campulung Moldovenesc. Potrivit politistilor, "masina mortii" era condusa de Ioan Petru, agent de politie in cadrul IJPF Maramures. Acesta se indrepta spre comuna suceveana Liteni, in vizita la socri. Aflat la volanul unui Volkswagen Polo, tanarul a pierdut controlul volanului intr-o curba pe Calea Transilvaniei din Campulung. Dupa ce a derapat pe carosabilul umed, autoturismul a izbit lateral TIR-ul condus regulamentar de un tanar din comuna suceveana Udesti. Vehiculul de mare tonaj a rupt, apoi, un stalp de inalta tensiune. Masina in care se afla familia politistului si cea de a cincea persoana a luat foc. Toti cei aflati in autoturism au fost carbonizati iar Volkswagenul a ars in proportie de 90 la suta. Pompierii, sositi cu o masina la fata locului, au stins incendiul dar era prea tarziu pentru a mai putea salva pe cineva. A fost nevoie de un echipaj de descarcerare pentru a scoate cadavrele dintre fiarele contorsionate.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.