Mircea Rednic (foto) se teme de meciul cu FC National, programat luni, in prima etapa a returului, pentru ca la carma "bancarilor" a fost instalat Sorin Cartu. Si asta nu din cauza valorii tehnicianului oltean, ci a prieteniei sale cu Gigi Netoiu, f
Mircea Rednic (foto) se teme de meciul cu FC National, programat luni, in prima etapa a returului, pentru ca la carma "bancarilor" a fost instalat Sorin Cartu. Si asta nu din cauza valorii tehnicianului oltean, ci a prieteniei sale cu Gigi Netoiu, fost actionar la Dinamo, pe care Rednic il banuieste ca, dupa plecarea din vara, cauzata si de neacceptarea sa pe banca lui Dinamo, a facut tot ce i-a stat in putinta sa puna bete in roate "cainilor". Mai mult, in "piata" se vorbeste ca Netoiu ar avea si ceva actiuni in Parcul cu platani.
"Toate meciurile sunt grele, dar asta e ceva mai special pentru ca a venit Cartu si este antrenorul cui este... E ultimul meci acasa si este foarte important pentru noi", a spus ieri Rednic. Dupa o zi libera, primita de elevii sai pentru victoria cu Bayer Leverkusen, antrenorul dinamovist i-a convocat ieri pe acestia din nou la antrenamente. "Muncim si de Ziua Nationala, pentru ca avem etapa luni, trebuie sa ne pregatim. Am avut o zi meritata de odihna, azi trecem la treaba, nu avem timp de sarbatorit. O sa ne distram dupa ce castigam la Tottenham", a spus Rednic. De pe pozitia de antrenor al unei echipe calificate in primavara europeana, "Puriul" si-a permis si sa le faca programul conducatorilor. "Sigur il trimitem pe Borcea la tragerea la sorti si vom juca cu Barcelona. Daca Steaua a adus pe Real Madrid, noi trebuie sa aducem pe Barcelona. Sa vedem unde o sa jucam, asta e o problema, pentru ca noi nu avem un stadion in Romania. In afara celui de la Steaua, noi nu putem gazdui un meci Dinamo-Barcelona", s-a plans Rednic. Claudiu Niculescu, omul saptamanii in Stefan cel Mare dupa "dubla" cu Bayer, a prevazut, de asemenea, un meci greu impotriva "bancarilor", apreciind ca venirea lui Cartu este un atu important al adversarilor: "O luam de la capat, pentru ca ne asteapta un meci dificil cu FC National. Au un lot valoros, un antrenor nou, foarte bun, pe care il cunosc foarte bine si cu siguranta vom avea un meci greu. Dar trebuie sa luam toate cele trei puncte pentru ca nu putem sa dam cu piciorul la toata munca de pana acum. Ei vor fi foarte motivati pentru ca sunt intr-o situatie foarte dificila, se bat la retrogradare".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.