Cele mai valoroase reprezentante ale handbalului masculin romanesc, HCM Constanta si Dinamo-Baumit, se vor lupta, duminica, de la ora 11, in prima mansa din optimile Cupei Cupelor. Rivale in intrecerile interne, unde se lupta pentru ambele trofee pus
Cele mai valoroase reprezentante ale handbalului masculin romanesc, HCM Constanta si Dinamo-Baumit, se vor lupta, duminica, de la ora 11, in prima mansa din optimile Cupei Cupelor. Rivale in intrecerile interne, unde se lupta pentru ambele trofee puse in joc de FRH, cele doua tabere s-au taxat reciproc in ultima vreme, antrenorul constantean fiind acuzat si ca n-ar fi convocat la lot pentru Trofeul Carpati mai multi jucatori de pe Litoral special pentru a-i menaja. "Am facut convocarile inainte de tragerea la sorti", a replicat Rasnita, care nu crede ca meciul are o incarcatura speciala. "Este aceeasi presiune ca si in campionat. Eu nu antrenez orgolii, ci jucatori. Pentru mine nu exista Dinamo sau Steaua, ci doar adversari", a mai spus Rasnita, adaugand ca "mentalul si pregatirea fizica vor fi decisive in obtinerea calificarii." Pe de alta parte, maine, de la ora 17, la Drobeta Turnu Severin, UCM Resita va primi replica croatilor de la Osijek, in turul optimilor Challenge Cup. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.