"Este un rezultat firesc, a fost un joc echilibrat, cu doua echipe bine asezate in teren, care au incercat sa joace agresiv. Probabil ca fiecare echipa ar fi putut marca. Nu cred ca vreuna s-a evidentiat in mod special. A fost o presiune mare, s-a ju
"Este un rezultat firesc, a fost un joc echilibrat, cu doua echipe bine asezate in teren, care au incercat sa joace agresiv. Probabil ca fiecare echipa ar fi putut marca. Nu cred ca vreuna s-a evidentiat in mod special. A fost o presiune mare, s-a jucat pe putine spatii, iar cand te eliberai trebuia sa marchezi repede. Avand in vedere toate aceste lucruri, s-a ratat foarte mult. Oricum, ratarea lui Moldovan nu a fost singura a Rapidului. Rezultatul mi se pare corect, in conformitate cu desfasurarea partidei", a spus R. Lucescu. Intrebat ce meci din grupa G regreta ca nu l-a castigat, R. Lucescu a raspuns: "Cel cu Mlada, din Giulesti!". De asemenea, antrenorul rapidist a mentionat ca Panathinaikos a fost cea mai buna adversara din grupa.
Valvis atacat de Copos
Egalul de la Atena a reaprins conflictul dintre Copos (foto) si Valvis. Copos l-a atacat din nou pe actionarul Valvis, care a declarat ca rezultatele din cupele europene sunt cauzate de lipsa de transparenta de la Rapid si ca fostul vicepremier plateste cu sume mari jucatori care nu au valoare si nu sunt eficienti in atac. In replica, Copos a declarat: "Valvis este un suporter ca si alte zeci de mii, are si el 0,0095 la suta din actiuni. Valvis devine din ce in ce mai penibil, din ce in ce mai demagog. La batranete incepe sa aiba niste probleme. Nu vreau sa mai vorbesc despre Valvis, sa ne ferim de greci", a spus Copos. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.