Dumitru Dragomir, presedintele LPF, s-a umflat ieri in pene cu rezultatele echipelor romanesti din Cupa UEFA, anuntand ca ar fi dispus la o schimbare de sex pentru a dansa cu Cristi Borcea, directorul executiv al lui Dinamo, cunoscut pentru miscarile
Dumitru Dragomir, presedintele LPF, s-a umflat ieri in pene cu rezultatele echipelor romanesti din Cupa UEFA, anuntand ca ar fi dispus la o schimbare de sex pentru a dansa cu Cristi Borcea, directorul executiv al lui Dinamo, cunoscut pentru miscarile sale din tribuna la golurile "cainilor". "Borcea e un excelent conducator, e diplomat si nu te poti supara pe el niciodata. Nu l-am vazut dansand, dar daca il vad, imi schimb sexul ca sa ma danseze o data", a glumit Dragomir. Seful ligii a caracterizat pe scurt conducerea dinamovista. "E gasca asta nebunatica de patroni de la Dinamo, care sunt si simpatici, si bogati si tin de jucatori. Bine, o sa vanda un jucator, doi, dar undeva prin vara. Daca vine careva cu bani multi dupa Stefan Radu, o sa il dea, o sa vedeti. Daca da careva 10-12 milioane, il dau invartindu-se", a profetit Dragomir. Mitica si-a adus aminte ca a contribuit la constructia clubului din Stefan cel Mare dupa Revolutie: "Sa nu uitati ca eu am fost cel care a facut actualul Dinamo, dar acum sunt pus la naftalina, ca eram vicepresedinte. Cand am plecat la Liga, am fost pus la naftalina, pe perioada cat sunt pe la Liga, pe la Federatie, pe aici". In ton cu sarbatoarea nationala de ieri, Dragomir si-a expus planurile de viitor: "M-am saturat de Liga, dom'le, m-am saturat. Mai mult de 10-12 ani nu vreau sa mai stau, asa ca fac tot ce e posibil sa ii supar si in 10-12 ani sa ma schimbe". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.