Controversatul cuplu de pe meleagurile mioritice, Irinel si Monica Columbeanu, are o sosie la Londra, in Marea Britanie. El este un indragit actor de comedie, in varsta de 60 de ani, ea, o focoasa bruneta, cu 35 de ani mai tanara.
Tony R
Controversatul cuplu de pe meleagurile mioritice, Irinel si Monica Columbeanu, are o sosie la Londra, in Marea Britanie. El este un indragit actor de comedie, in varsta de 60 de ani, ea, o focoasa bruneta, cu 35 de ani mai tanara.
Tony Robinson si Louise Hobbs s-au cunoscut anul trecut intr-un restaurant. Acum locuiesc impreuna si se inteleg de minune. Tanara iubita, in varsta de 25 de ani, este cu doi ani mai mica decat fiica lui Robinson, Laura, si are cu cinci mai putin decat fiul acestuia, Luke. Presa engleza il considera pe Robinson un norocos, dar fanii ii transmit sa fie cu bagare de seama la bani.
Nu numai considerabila diferenta de varsta dintre cei doi este usor de remarcat, ci si cea de inaltime. Louise, angajata in sectorul de stat, are cu cel putin zece centimetri mai mult decat tomnaticul sau iubit, care masoara aproximativ 1,65. Anul acesta, cei doi vor petrece primul Craciun impreuna in insulele Maldive.
Cuplul si-a facut prima apritie publica cu ocazia premierei ultimei pelicule a lui Robinson, "Hogfather", pasind pe covorul rosu mana-n mana. La fel ca si Monica, domnisoara Hobbs si-a privit partenerul cu deosebita admiratie in momentul in care acesta acorda interviuri pentru diverse televiziuni, radiouri sau ziare. Bineinteles, presa i-a acordat si ei atentia cuvenita. A raspuns cu sfiala la intrebarile care i-au fost puse, dar, cine stie, poate, dupa ce se va fi obisnuit cu luminile reflectoarelor, va avea si ea dezinvoltura dobandita de Monica.
"Tony si Louise s-au intalnit in urma cu aproape un an intr-un restaurant din East End. (...) Totul a decurs foarte incet pentru ca Tony era destul de ingrijorat din cauza uriasei diferente de varsta. A fost, de asemenea, extrem de tensionat cand s-a pus problema sa-si prezinte iubita copiilor sai, ambii mai mari decat ea (o emotie oarecum similara cu cea pe care o traia Irinel Columbeanu inainte ca Monica sa-i cunoasca distinsii parinti, n. red.). Dar in cele din urma s-au intalnit si totul a decurs normali", a declarat pentru dailymail.co.uk un prieten al cuplului.
Robinson, membru al Partidului laburist, a avut o viata amoroasa deosebit de colorata (asemeni lui Irinel Columbeanu). In 1992 si-a parasit sotia cu care fusese casatorit vreme de 18 ani, mama celor doi copii ai sai, pentru o cantareata in varsta de 35 de ani, Teri Bramah (o varianta mai matura a Anei Lesko). Pasionala poveste de dragoste cu cantareata nu a avut insa viata prea lunga. Tony si-a incercat apoi norocul cu diverse femei, dar nici una din relatii nu a fost de durata. Ultima dintre iubite, care a locuit la randu-i in casa de trei milioane de dolari a lui Tony din Londra, a fost parasita cu cateva saptamani inainte ca acesta s-o intalneasca pe tanara de 25 de ani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.