Rapid si-a atins joi seara doar jumatate de obiectiv la Atena: nu a pierdut cu PAO si asteapta ultima etapa (cand nu va juca) pentru a afla daca va continua in Europa. In acest moment, pentru ca Rapid sa se califice, calculul este simplu: PSG nu treb
Rapid si-a atins joi seara doar jumatate de obiectiv la Atena: nu a pierdut cu PAO si asteapta ultima etapa (cand nu va juca) pentru a afla daca va continua in Europa. In acest moment, pentru ca Rapid sa se califice, calculul este simplu: PSG nu trebuie sa invinga pe Panathinaikos, in conditiile in care celalalt meci, Hapoel - Mlada (indiferent de rezultat, doar una dintre aceste doua echipe merge mai departe), nu mai conteaza.
"La sfarsitul partidei, i-am strans mana lui Munoz si ne-am complimentat. I-am spus ca sper sa nu piarda la Paris, pentru ca in acest moment depinde de el.
Noi ramanem cu satisfactia ca am terminat grupa neinvinsi, dar si cu amaraciunea ca va trebui sa asteptam ultimul joc al acestei grupe si sa speram ca Panathinaikos nu va pierde la Paris", a afirmat R. Lucescu (foto), antrenorul giulestenilor, dupa meciul de la Atena. Acesta nu crede ca o echipa intra in teren cu gandul de a pierde. "Fiecare jucator si antrenor profesionist intra pe teren cu gandul de a castiga. Pentru ca este vorba de o cariera, de orgoliul fiecaruia si la acest nivel nu se poate pune altfel problema. PSG este echipa puternica, dar care traverseaza o perioada mai proasta. Dar, in acel meci este vorba si de Panathinaikos, care trece printr-o perioada buna, cu o serie de rezultate pozitive. De ce sa nu cred? Nu pot sa cred ca exista cineva care intra pe teren pentru a pierde", a spus Lucescu.
Copos: "Panathinaikos nu va pierde"
Principalul actionar al Rapidului, George Copos, a declarat ca este convins de faptul ca Panathinaikos nu va pierde meciul cu PSG. "Panathinaikos este o echipa foarte buna si sunt convins ca nu poate sa piarda la Paris, si atunci Rapid este calificata", a spus Copos. Acesta a mentionat ca Rapid ar fi fost deja calificat daca ar fi obtinut rezultate mai bune in meciurile cu PSG si Hapoel. "Am facut cateva greseli, puteam sa castigam si la Tel-Aviv si acasa cu PSG, dar aceasta este fotbalul. Puteam sa batem pe PSG si Hapoel si atunci nu mai era nevoie sa asteptam rezultatele de la Paris. Cred ca si la Atena puteam sa castigam daca am fi fructificat ocaziile avute", a mai spus Copos, care a precizat ca nu se pune problema unor schimbari la nivelul conducerii tehnice, dar ca la sfarsitul anului se va face o evaluare a lotului. La randul lor, fotbalistii spera si ei ca Panathinaikos sa plece fara infrangere de la Paris. "Suntem la mana altora si nu este bine. Panathinaikos poate sa mearga la Paris cu echipa a doua", a spus Maftei, contrazis de C. Lazar: "Grecii formeaza o echipa buna, dar am jucat cu ei de la egal la egal. Nu cred ca vor folosi rezervele la Paris". Viorel Moldovan considera ca rezultatul meciului de joi este echitabil. "Asteptam celelalte meciuri, pentru noi s-a terminat. A fost un joc de asteptare, de tatonare, iar rezultatul de 0-0 este echitabil. Este bun pentru ca inca pastram o speranta", a spus Moldovan.
PANATHINAIKOS - RAPID 0-0
Stadion: "Olimpic"; spectatori: 20.000.
PANATHINAIKOS: Ebede - Vintra (60 Nilsson), Biscan, Morris, Darlas - Romero, Tziolis, Leontiou (88 Andric), Ivanschitz - Mantzios (69 Papadopoulos), Salpingidis.
Antrenor: V. Munoz.
RAPID: Edel - M. Constantin, Maftei, I. Rada - Badoi, C. Lazar, Maldarasanu (81 N. Grigore), Art. Karamian - Buga (66 Griffiths), Zicu - V. Moldovan (87 Sapunaru).
Antrenor: R. Lucescu.
Cartonase galbene: Vintra (14), Darlas (36) / Maftei (19), Art. Karamian (67), M. Constantin (75).
Cartonas rosu: M. Constantin (85).
Au arbitrat: M. Trefoloni - L. Maggiani, A. Pascariello (toti din Italia).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.