Ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely, a figurat, pina in luna octombrie a acestui an, pe lista administratorilor firmei Matricon Tirgu-Mures, functie incompatibila cu cea de membru al Guvernului, desi ministrul afirma ca a demisionat inca din vara anului 2004.

AGA Matricon a decis, pe 18 octombrie 2006, revocarea Consiliului de Administratie, compus din Johannes Reissermayer, Hollohaza Faszekas Laszlone, Gheorghe Lungu, Lorend-Geza Bulyovszky si Ladislau Borbely. Modificarea a fost operata la Registrul Comertului pe 19 octombrie, iar patru zile mai tirziu a fost transmisa bursei, Matricon fiind tranzactionata atunci pe piata Rasdaq.

Laszlo Borbely a confirmat ca a fost administrator al firmei din Tirgu-Mures, precizind insa ca a demisionat in vara anului 2004. „Am demisionat, in mod oficial, in 2004, inainte de expirarea datei la care deputatii puteau sa renunte la functiile incompatibile. Nu este treaba mea daca firma respectiva nu si-a asumat responsabilitatile pentru a trimite formalitatile necesare", a declarat Borbely, citat de MEDIAFAX.