Astfel, Janet Hill (foto), de 39 de ani, a fost foarte fericita dupa ce Stephen Morgan a fost obligat de catre Curte sa-i plateasca peste un milion de euro pentru ea si pentru cei doi copii ai sai, sa-i mai dea o pensie alimentara anuala de 120.000 de euro, alti bani pentru a-i plati datoriile, iar la fiecare cinci ani sa-i dea 50.000 de euro pentru a-si schimba masina.
Morgan, 53 de ani, posesorul unei averi de peste 800 de milioane de euro, este tatal unuia dintre copiii lui Janet Hill si a facut apel obiectand ca sumele pe care trebuie sa le plateasca fostei amante sunt prea mari. El a mai declarat ca nu i se pare normal sa plateasca bani si pentru primul copil al lui Janet, pentru ca acesta a fost conceput cu un alt barbat insurat, care si el ii plateste acesteia, tot anual, o pensie alimentara de peste 20.000 de euro. Janet Hill mai primeste bani si pentru taxele scolare ale copiilor. Ulterior reclamatiei, judecatorul a decis sa micsoreze suma anuala la o suta de mii de euro. Janet a ramas insarcinata in timp ce Morgan mai era inca insurat cu prima sa sotie. De atunci, omul de afaceri s-a recasatorit si are doi copii cu cea de-a doua sotie.
Prima data cand Janet si-a dat fostul amant in judecata cerand pensie alimentara a fost in 2002, cand a cerut si a obtinut o pensie de 24.000 de euro, insa acum a revenit in fata judecatorului, obiectand ca este plina de datorii si ca nu mai poate face fata cheltuielilor. Ea a refuzat o cerere anterioara a lui Morgan, care se oferise sa-i adopte copilul. Stephen Morgan este pe locul 153 in lista celor mai bogati oameni din Marea Britanie, avand actiuni la Clubul de Fotbal Liverpool, pe langa alte afaceri. (D.M.)