Circulatia pe autostrada Bucuresti-Pitesti a fost reluata ieri, pe toate cele patru benzi, dupa finalizarea lucrarilor de reabilitare, desi termenul de finalizare a lucrarilor la tronsonul dintre km 23 si 46 era stabilit pentru 5 decembrie. Insa in p
Circulatia pe autostrada Bucuresti-Pitesti a fost reluata ieri, pe toate cele patru benzi, dupa finalizarea lucrarilor de reabilitare, desi termenul de finalizare a lucrarilor la tronsonul dintre km 23 si 46 era stabilit pentru 5 decembrie. Insa in primavara viitoare, autostrada va intra din nou in reparatii pentru o portiune reabilitata in 2003. "Nu inauguram acum cu surle si trambite finalizarea constructiei, ci vrem sa dam drumul la circulatie mai devreme, pentru ca la acest sfarsit de saptamana sa se poata circula pe patru benzi. Mai sunt cateva lucrari nefinalizate, avem cativa parapeti care vor fi montati in zilele urmatoare", a declarat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. El a precizat ca, fata de estimarile initiale, cheltuielile au fost reduse cu 11 milioane euro, intrucat au fost utilizate cantitati mai mici de bitum, iar unele lucrari-anexe au costat mai putin. "S-a facut o lucrare in conditii bune, iar tronsonul refacut ar trebui sa aiba o durata de viata ca in Uniunea Europeana", a mai precizat ministrul. Receptia va avea loc dupa 5 decembrie, data pana la care firma de constructii trebuie sa finalizeze lucrarea in totalitate. Lucrarile sunt executate de asocierea dintre firmele PA&CO International, Euroconstruct Trading 98 si Search Corporation. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.