Nicolai Davidenko s-a casatorit la sfirsitul saptaminii trecute, promitindu-i sotiei cadou, ca recompensa pentru luna de miere scurtata la o saptamina, Salatiera de argint, pentru care Rusia se bate, in finala Cupei Davis, cu Argentina. Conform trage
Nicolai Davidenko s-a casatorit la sfirsitul saptaminii trecute, promitindu-i sotiei cadou, ca recompensa pentru luna de miere scurtata la o saptamina, Salatiera de argint, pentru care Rusia se bate, in finala Cupei Davis, cu Argentina. Conform tragerii la sorti de ieri, primul meci il va opune pe Davidenko lui Juan Ignacio Cela, in timp ce atractia zilei va fi confruntarea dintre jucatorii de baza ai celor doua echipe, Marat Safin si David Nalbandian.

Neinvinsa din 1997 pe teren propriu, Rusia este marea favorita, mai ales ca sud-americanii sint mai degraba specialisti ai zgurii decit ai suprafetelor rapide. Pentru a compensa, in tribune se va afla vulcanicul Maradona, arbitrii intilnirii amenintind deja cu evacuarea acestuia din arena in cazul unui comportament nesportiv. (V.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.