Echipa masculina de baschet Mobitelco Cluj a fost invinsa, miercuri seara, pe terenul gruparii elvetiene BC Boncourt, cu scorul de 86-65, intr-un meci contand pentru Grupa B din FIBA Challenge Cup. La finalul partidei, managerul general al clujeni
Echipa masculina de baschet Mobitelco Cluj a fost invinsa, miercuri seara, pe terenul gruparii elvetiene BC Boncourt, cu scorul de 86-65, intr-un meci contand pentru Grupa B din FIBA Challenge Cup. La finalul partidei, managerul general al clujenilor, fostul mare jucator Mircea Cristescu, a spus ca a vrut sa-si retraga echipa de pe teren din cauza arbitrajului ostil, care a inflentat scorul final.
"A fost un meci criminal, iar arbitrii au fost niste asasini. Acesta nu a fost baschet! A fost un circ gratuit, in care gazdele au beneficiat de nu mai putin de 48 de aruncari libere. N-am vazut asa ceva in viata mea, a fost un adevarat macel", a spus iritat Cristescu, adaugand si faptul ca gruparea elvetiana a jucat foarte dur, nefiind sanctionata de arbitri. "Tudor Dumitrescu a fost lovit in plina figura si acum nu poate sa bea lichide decat cu paiul. Mihai Racovitan a primit o lovitura intentionata la ficat si se simte foarte rau. Ca sa nu mai spun de Medvedj, care calca intr-un picior, iar de Belanovioc ca are ochiul umflat", a mai declarat managerul clujenilor. Conform datelor oficiale, arbitrii i-au taxat pe clujeni cu doua faulturi antisportive si cu patru faulturi tehnice pentru proteste, in vreme ce iesirile lipsite de fair-play ale elvetienilor au fost trecute cu vederea de cavalerii fluierului. In urma acestui rezultat, Mobitelco Cluj se mentine in fotoliul de lider, cu 6 puncte, fiind urmata la doar o "lungime" de Plus Brno si Keravnos Nicosia, care au jucat aseara in Cipru. In ultimele doua etape, clujenii vor disputa ambele meciuri pe teren propriu, urmand ca pe data de 6 decembrie sa primeasca replica echipei Keravnos, iar pe 13 decembrie sa evolueze impotriva cehilor de la Plus Brno.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.