Rapid a reusit sa intre in istoria Cupei UEFA, fiind prima echipa care obtine patru rezultate de egalitate de cand s-a introdus sistemul grupelor. Aseara a fost 0-0 cu Panathinaikos, la Atena, un rezultat insuficient pentru calificarea in primavara e
Rapid a reusit sa intre in istoria Cupei UEFA, fiind prima echipa care obtine patru rezultate de egalitate de cand s-a introdus sistemul grupelor. Aseara a fost 0-0 cu Panathinaikos, la Atena, un rezultat insuficient pentru calificarea in primavara europeana, dar care pastreaza echipa giulesteana in carti. In ultima runda, Rapidul sta si se uita la televizor, avand nevoie ca Paris Saint Germain sa nu invinga pe Panathinaikos pe teren propriu pentru a prinde pozitia a treia a grupei. Un rezultat nu imposibil, daca tinem cont ca trupa pariziana nu traverseaza o perioada prea fasta si, cel mai important, grecii ar putea pierde primul loc daca sunt invinsi, iar Hapoel Tel-Aviv trece la scor de Mlada Boleslav. In ceea ce priveste meciul de aseara, de la Atena, a fost unul de uzura, cu o echipa gazda multumita cu un rezultat de egalitate, care a acceptat dominarea teritoriala a Rapidului, pastrandu-si pe banca de rezerve trei dintre cei mai importanti jucatori ai sai, toti intrati pe parcurs. Giulestenii au controlat meciul fara sa lase impresia ca ar putea sparge barajul grecilor. Au fost doua mari ocazii, prima a lui Moldovan, scapat singur cu portarul putin inainte de pauza, dar deposedat inaintea unui sut care a intarziat destul de mult, si un sut al lui Zicu, in minutul 58, putin pe langa poarta, dintr-o pozitie favorabila. Cert este ca era greu ca Rapid sa scoata mai mult din acest meci, in conditiile in care a intalnit liderul grupei, o eventuala ratare a calificare putand fi pusa mai degraba pe seama punctelor pierdute pe teren propriu cu PSG si cu Mlada si chiar in deplasarea de la Tel Aviv. Pe 13 decembrie suporterii din Giulesti se vor imbraca in mod sigur in verde si vor fi fanii lui Panathinaikos, asteptand un dar de la greci, care sa duca si a treia echipa romaneasca in primavara Cupei UEFA.
Razvan Lucescu e mandru de Rapid
E frustrant sa pierzi calificarea fara sa pierzi. Indiferent de ce se va intampla la finalul acestei grupe, ne putem uita in urma cu mandrie, acum nu ne ramane decat sa speram.
PANATHINAIKOS - RAPID 0-0
Stadion: "Spiro Louis"; spectatori: 30.000.
PANATHINAIKOS: Ebede - Vintra (60 Nilsson), Darlas, Morris - Romero, Leontiou (86 Andric), Tziolis, Ivanschitz, Biscan - Salpigidis, Mantzios (68 Papadopoulos). Antrenor: Victor Munoz.
RAPID: Apoula - M. Constantin, Maftei, Rada - Badoi, C. Lazar, Maldarasanu (81 N. Grigore), Karamian - Buga (66 Griffiths), V. Moldovan (85 Sapunaru), Zicu. Antrenor Razvan Lucescu.
Cartonase galbene: Vintra (14), Darlas (36) / M. Constantin (75).
Cartonas rosu: M. Constantin (84).
Au arbitrat: M. Trefoloni - L. Maggiani, A. Pascariello.
GRUPA G
S-au jucat: Panathianikos - Hapoel Tel-Aviv 2-0, Rapid - Paris SG 0-0, Hapoel Tel-Aviv - Rapid 2-2, Mlada Boleslav - Panathinaikos 0-1, Rapid - Mlada Boleslav 1-1, Paris SG - Hapoel Tel-Aviv 2-4.
Rezultate
PANATHINAIKOS ATENA - RAPID 0-0
MLADA BOLESLAV - PARIS SG 0-0
Hapoel a stat.
Clasament
1. Panathinaikos 3 2 1 0 3-0 7
2. Hapoel 3 1 1 1 6-6 4
3. Rapid 4 0 4 0 3-3 4
4. Mlada 3 0 2 1 1-2 2
5. Paris SG 3 0 2 1 2-4 2
Au mai ramas de dsiputat: Paris SG - Panathinaikos, Hapoel Tel-Aviv - Mlada Boleslav (13 decembrie).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.