Constantin Iacov, presedintele CA al FC National, l-a amenintat ieri pe Mircea Sandu cu o reclamatie la FIFA, in cazul in care FRF va schimba decizia in cazul redeschiderii dosarelor Srhoj si Abiodun. "La noi, cand nu se mai face ceva, se creeaza o n
Constantin Iacov, presedintele CA al FC National, l-a amenintat ieri pe Mircea Sandu cu o reclamatie la FIFA, in cazul in care FRF va schimba decizia in cazul redeschiderii dosarelor Srhoj si Abiodun. "La noi, cand nu se mai face ceva, se creeaza o noua comisie. Mircea Sandu nu cred ca stie de aceste aspecte, dar daca stie e grav. Vom informa in cursul saptamanii viitoare FIFA si nu cred ca Mircea Sandu are nevoie de un PR ca sa- 0i faca o imagine <<buna>>", a spus Iacov, care mizeaza pe faptul ca seful FRF candideaza pentru un loc de membru in Comitetul Executiv al UEFA, deci nu are nevoie de scandal. Amenintarea lui Iacov vine dupa ce Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a admis recursul formulat de FC National in cazul jucatorilor John Wayne Srhoj si Abiodun Agunbiade, astfel ca ce cei doi raman sub contract cu gruparea bancara. Comitetul de urgenta al FRF a cerut auditul unei firme de avocatura, care a analizat cazurile si a ajuns la concluzia ca ultima instanta a fotbalului romanesc a gresit. Decizia CAF este definitiva, irevocabila si executorie. Iacov credea ca FRF redeschide cazul pentru a schimba aceasta hotarare. "Cred ca se va da o decizie favorabila jucatorilor si voi merge la FIFA ca in cazul Thwaite. Sper ca FRF sa nu fie depunctata, iar echipele de club suspendate. E ca si cum Traian Basescu sau Calin Popescu Tariceanu ar cere sa se redeschida niste cazuri ale Curtii Supreme de Justitie pana cand iese la numaratoare", a completat Iacov. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.