Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a surclasat selectionata similara a Italiei, marti seara, cu 48-15 (19-10), in primul meci din turneul preliminar de calificare la Mondialele din 2007. Sustinute frenetic de aproape 2000 de fani adunati i
Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a surclasat selectionata similara a Italiei, marti seara, cu 48-15 (19-10), in primul meci din turneul preliminar de calificare la Mondialele din 2007. Sustinute frenetic de aproape 2000 de fani adunati in tribunele Salii Sporturilor din Rm. Valcea, "tricolorele" pregatite de Gheorghe Tadici si Dumitru Musi au debutat furtunos si au realizat un spectacol de zile mari, la capatul unui meci in care pana si portarul Talida Tolnai si-a inscris numele pe lista marcatorilor. Conform datelor oficiale, reusitele Romaniei au fost parafate de Maier (11 g), Neagu (6), Manea si Varzaru (cate 5), Nechita, Ardean si Galca (cate 4), Cherescu (3), Tivadar si Bese (cate 2), Ivan si Tolnai (cate 1). In urma acestui rezultat, coroborat cu victoria Islandei in fata Azerbaidjanului, cu 31-28, Romania a urcat in fotoliul de lider si a pornit en-fanfare spre play-off-ul Mondialelor de anul viitor, din Franta. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.