Elvetienii vin cu proiectii video. Metalfan ne propune pentru maine un eveniment de sunet si lumina aparte: Samael, care la sfarsitul anilor a€˜90 a reusit sa dea o noua definitie metalului, va aparea pentru prima data in fata publicului din Romania.
Maine seara, de la ora 20:00, rockeri si nu numai se vor putea bucura de un show original pe care trupa elvetiana Samael il va sustine la Sala Agronomie din Bucuresti. In deschidere, vor evolua doua trupe romanesti: Dies Irae si Avatar.
Samael vine in premiera in Romania, intr-un grup de 8 persoane, cu tot cu sunetist si light designer personal. In spatele lor, cei patru membri ai trupei vor avea proiectii video ce se vor desfasura pe doua ecrane dispuse unul in continuarea celuilalt.
Proiectiile sunt reluate de trupa special pentru concertul din Bucuresti, dupa ce fusesera aproape abandonate in ultimele prezente live. In buna traditie Metalfan, trupele romanesti vor fi tratate exact la fel. Atat Dies Irae, cat si Avatar vor avea proiectii pe toata durata recitalului si se vor putea dezlantui cate 30 de minute fiecare. Proiectiile sunt o premiera pentru trupele metalice romanesti.
AUTOGRAFE. Dies Irae vor canta in fata unei audiente semnificative dupa aproape 6 ani de absenta de pe marile scene romanesti. Cat despre Avatar, trupa extrem de apreciata in underground-ul romanesc, va prezenta in premiera la Bucuresti piese de pe viitorul album de studio. Craiovenii isi vor largi portofoliul de trupe mari alaturi de care au cantat, Samael alaturandu-se unor nume precum Megadeth, Crematory, Rotting Christ si Pungent Stench. La o jumatate de ora dupa terminarea concertului, fanii vor beneficia de o sesiune de autografe de 15 minute cu trupa Samael. Au fost puse in vanzare 1.000 de bilete la 55 RON, iar dupa epuizare vor mai fi disponibile doar bilete la 65 RON.

«Ingerii diavolilor»