Fostul bistritean se antreneaza cu Alkmaar.

Transferat la Panathinaikos in urma cu trei ani, Lucian Sanmartean nu a fost in atentia antrenorilor de la prima echipa decit in primul sezon. O serie de accidentari si desele schimbari de pe
Fostul bistritean se antreneaza cu Alkmaar.

Transferat la Panathinaikos in urma cu trei ani, Lucian Sanmartean nu a fost in atentia antrenorilor de la prima echipa decit in primul sezon. O serie de accidentari si desele schimbari de pe banca tehnica a lui PAO au facut ca bistriteanul sa nu mai fie nici macar convocat la meciurile echipei sale. De citeva luni, Sanmartean s-a intors la Bistrita, nu inainte de a da clubul in judecata. Principala nemultumire a lui Lucian este ca grecii nici nu il folosesc, dar nici nu ii dau drumul sa se transfere la alta echipa, desi oferte sint destule. Actualmente, jucatorul, considerat la plecarea lui in Grecia drept una dintre marile sperante ale fotbalului romanesc, se pregateste pe terenul Gloriei si asteapta verdictul instantelor sportive. El este intr-o forma fizica perfecta si in momentul in care va deveni jucator liber va semna probabil cu AZ Alkmaar. Celebrul Luis van Gaal, care antreneaza revelatia ultimelor sezoane in Olanda, il doreste foarte mult pe Sanmartean si a discutat deja cu Victor Becali posibilitatea ca jucatorul sa ajunga la Alkmaar dupa ce isi va rezolva problemele cu Panathinaikos.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.