Director Politia Rutiera
Varsta: 44 de ani Incepand de astazi, viata soferilor se va complica din cauza intrarii in vigoare a noului Cod Rutier. Acesta abordeaza un sistem nou, prin care soferii sunt amendati cu puncte de penalizare. Unul din
Director Politia Rutiera
Varsta: 44 de ani Incepand de astazi, viata soferilor se va complica din cauza intrarii in vigoare a noului Cod Rutier. Acesta abordeaza un sistem nou, prin care soferii sunt amendati cu puncte de penalizare. Unul dintre cele mai importante aspecte il constituie exonerarea soferilor in cazul provocarii unui accident de circulatie produs ca urmare a neatentiei pietonilor. Noul Cod Rutier le da posibilitatea agentilor de circulatie sa judece o fapta dupa anumite criterii, printre ele aflandu-se insa si unele subiective, spun unele voci. Seful politistilor rutieri, Dumitru Jianu, admitea, intr-o sesiune de lamuriri asupra Codului, ca noile reglementari ""sporesc autoritatea"" politistilor. Pentru intrarea in vigoare a unui act normativ care va schimba viata multor romani, Jurnalul National il declara pe Dumitru Jianu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.