Sorin Cartu a fost instalat ieri. Prezentat oficial ca antrenor al ""bancarilor"", Sorin Cartu i-a atacat pe fostii tehnicieni care au pregatit echipa, considerandu-i principalii responsabili pentru situatia in care se gaseste FC National. Sorin Car

Sorin Cartu a fost instalat ieri. Prezentat oficial ca antrenor al ""bancarilor"", Sorin Cartu i-a atacat pe fostii tehnicieni care au pregatit echipa, considerandu-i principalii responsabili pentru situatia in care se gaseste FC National.
Sorin Cartu se afla la cea de-a doua experienta ca antrenor al unei echipe bucurestene, dupa ce a semnat ieri un contract valabil pana la vara cu FC National, in urma caruia va castiga 10.000 de euro lunar. Tehnicianul a mai antrenat pe Rapid in 1995, cand giulestenii au pierdut finala Cupei Romaniei, in favoarea Petrolului Ploiesti, la executarea loviturilor de departajare.
CRITIC. Indreptat catre Cotroceni de Gigi Netoiu, care finanteaza in secret clubul de cateva luni, Cartu a declarat ca vina pentru situatia in care se gasesc in clasament ""bancarii"" o poarta in primul rand fostii tehnicieni. ""Au fost si niste greseli de strategie facute de antrenorii de la momentele respective. Si la meciul cu Universitatea Craiova, si la cel cu FC Arges, si la cel cu FC Vaslui, pentru ca nu trebuia sa le dea posibilitatea adversarilor sa castige cele trei puncte. Nu castigai, dar macar nu le dadeai lor punctele. Au fost greseli cauzate de lipsa de experienta"", a spus Cartu, al carui ""secund"" va fi acelasi Mircea Irimescu.
INGRIJORARE. Referitor la sansele ca FC National sa se salveze de la retrogradare, Cartu a recunoscut ca ""bancarii"" se afla intr-o situatie delicata: ""Este o pozitie care ma ingrijoreaza. Este o surpriza pentru multi ca am acceptat preluarea echipei in aceste conditii. Sper sa pun in valoare experienta mea ca tehnician. Cunosc potentialul jucatorilor, pentru ca n-am fost plecat, n-am fost antrenor in Bundesliga, ci in Romania"", a spus Cartu.

Lot restructurat din iarna


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.