Campioana baschetului masculin romanesc, CSU Ploiesti, a fost invinsa in fief-ul puternicei grupari spaniole Estudiantes Madrid, cu scorul de 117-111, la capatul unui meci de infarct, in care echipa pregatita de Mladen Jojic a fost egalata cu numai o
Campioana baschetului masculin romanesc, CSU Ploiesti, a fost invinsa in fief-ul puternicei grupari spaniole Estudiantes Madrid, cu scorul de 117-111, la capatul unui meci de infarct, in care echipa pregatita de Mladen Jojic a fost egalata cu numai o secunda inaintea terminarii timpului regulamentar de joc.
In prelungiri, fara patru titulari, CSU Ploiesti a capotat pentru a patra oara in grupa A si si-a diminuat total sansele de a mai accede in faza superioara a FIBA EuroCup.
Plecati din tara cu gandul de a obtine un rezultat notabil la Madrid, campionii Romaniei s-au tinut de cuvant si au fost la un pas de a realiza o mare surpriza chiar pe terenul liderului grupei A, galonata formatie iberica Estudiantes. Din pacate, insa, dupa ce au condus surprinzator ostilitatile pe tot parcursul intalnirii din Spania, ploiestenii s-au vazut egalati in ultima secunda de joc, in urma unui fault stupid facut de Hargrove la conationalul sau Garnett, care si-a dovedit din nou valoarea si a marcat toate cele trei aruncari libere, ducand scorul la 102-102 (20-26, 27-19, 22-28, 33-29). Fara Elliot, Obradovic, Carutasu si Milos Zivanovic, eliminati pentru cinci greseli personale, echipa pregatita de Jojic n-a mai reusit sa tina piept tavalugului gazdelor si a cedat in prelungiri, cu 15-9, spre dezamagirea delegatiei noastre. "Nici nu-mi vine sa cred ca am pierdut, dar asta este! Si un fault facut la doua puncte ne aducea victoria, dar s-a vazut inca o data lipsa de experienta. Cu siguranta, dupa aceste partide, jucatorii, dar si noi, cei din conducere, am avut ce invata. Oricum, sunt multumit fiindca nu ne-am facut de ras si am iesit cu fruntea sus dupa un duel cu ocupanta locului trei in Spania", a spus presedintele ploiestean Alex Iacobescu, adaugand ca apreciaza evolutia intregii echipe, cu un plus pentru Ocokoljic (24 p, 8 pase) si Obradovic (33 p, 8 rec).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.