Site-ul calciotoscano.it a publicat ieri un articol despre mijlocasul Paul Codrea, in care se spune ca romanul poate reprezenta viitorul actualei sale echipe, AC Siena. "Senzatia este ca Paul Codrea poate reprezenta viitorul Sienei. Este un jucator d
Site-ul calciotoscano.it a publicat ieri un articol despre mijlocasul Paul Codrea, in care se spune ca romanul poate reprezenta viitorul actualei sale echipe, AC Siena. "Senzatia este ca Paul Codrea poate reprezenta viitorul Sienei. Este un jucator de perspectiva, care are multe calitati tehnico-tactice, dar nu este ajutat de fizic", a scris sursa citata. Desi a fost mai mult accidentat in ultima perioada, Codrea este apreciat de site-ul calciotoscano.it, care considera ca romanul ar trebui transferat definitiv de la US Palermo, unde nu a mai fost dorit in vara. "Are putine aparitii in acest sezon din cauza accidentarilor, a marcat un gol superb in meciul cu Ascoli si Siena ar trebui sa se gandeasca ca la iarna sa-l cumpere definitiv de la Palermo", a notat calciotoscano.it. "In ultimul meci, cu Fiorentina, a avut o prestatie foarte buna si a reusit sa creeze faza golului marcat de Antonini. Din pacate, a iesit accidentat si ar putea rata intalnirea cu Inter", a scris sursa citata. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.