Peste 30 de familii de tineri din Bistrita care au primit locuinte ANL risca sa fie evacuate din case pentru ca nu locuiesc aici, desi ar fi trebuit sa se mute de doi sau trei ani, sau au subinchiriat locuintele, informeaza Mediafax. Astfel, 32 de fa
Peste 30 de familii de tineri din Bistrita care au primit locuinte ANL risca sa fie evacuate din case pentru ca nu locuiesc aici, desi ar fi trebuit sa se mute de doi sau trei ani, sau au subinchiriat locuintele, informeaza Mediafax. Astfel, 32 de familii de tineri din Bistrita care au primit o locuinta ANL nu au fost gasite acasa de o comisie din partea Primariei Bistrita care a verificat unele reclamatii potrivit carora respectivii nu stau in locuintele inchiriate. Primarul municipiului Bistrita, Vasile Moldovan (PD), a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca familiile respective au fost chemate la Primarie sa dea explicatii. Potrivit primarului, multi tineri nu s-au mutat inca, desi au trecut 2-3 ani de cand locuintele au fost date in folosinta, iar altii au subinchiriat spatiile, in ambele situatii chiriasii urmand sa fie evacuati. "Chiriasii respectivi au la dispozitie cinci zile pentru a-si lamuri situatia locativa, dupa care Primaria poate dispune rezilierea contractelor de inchiriere si atribuirea acestor locuinte familiilor aflate pe listele de asteptare", a spus primarul. In municipiul Bistrita au fost repartizate 635 de locuinte construite prin ANL, o parte in anul 2003, iar o parte in 2005. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.