Antrenorul lui Dinamo "exclude varianta unui egal in meciul cu Bayer, dar isi doreste un astfel de rezultat la Istanbul, acolo unde Besiktas va intalni pe FC Bruges. "Bayer este o echipa foarte puternica, in revenire de forma. Luata dupa valoare, e a
Antrenorul lui Dinamo "exclude varianta unui egal in meciul cu Bayer, dar isi doreste un astfel de rezultat la Istanbul, acolo unde Besiktas va intalni pe FC Bruges. "Bayer este o echipa foarte puternica, in revenire de forma. Luata dupa valoare, e a doua echipa dupa Tottenham, din Grupa. Am destule informatii despre ei de la prieteni care lucreaza in Germania, cat si de la meciul Bruges - Leverkusen, si pentru asta vreau sa-i multumesc lui Cornel Dinu, care a urmarit partida, pentru ca ne-au prins bine toate informatiile. Daca ne multumim cu un egal, s-ar putea sa pierdem acest meci. Ne pregatim sa-l castigam, dar ne-ar avantaja un egal la Istanbul", a declarat Rednic.
Rednic nu crede ca echipa sa va ajunge sa joace finala Cupei UEFA cu Steaua, deoarece, in opinia sa, nu se doreste ca doua formatii romanesti sa ajunga pana in ultima faza a competitiei. Rednic i-a raspuns astfel lui Gigi Becali, care ar vrea ca Steaua sa joace finala Cupei UEFA cu Dinamo. "Nu cred ca o sa ne intalnim in finala Cupei UEFA, si nu pentru ca nu mi-as dori eu sau Gigi Becali, dar nu-si doresc altii sa ajunga doua echipe romanesti pana acolo", a declarat Rednic. Ionel Danciulescu a spus ca isi doreste ca echipa sa sa obtina calificarea in fata unui stadion plin de suporteri: "E normal sa ne dorim o calificare in fata propriilor suporteri, dar asta depinde si de suportul dinamovistilor, pentru ca ar fi frumos sa ne calificam pe un stadion arhiplin. De altfel, ii doresc si Rapidului sa se califice, pentru ca este o echipa care joaca destul de bine. Au avut putina nesansa in acest ultim meci," dar este foarte important ca toate cele trei echipe romanesti sa se califice in primavara europeana". Presedintele CA al lui FC Dinamo, Nicolae Badea, asteapta, de asemenea, ca suporterii dinamovisti sa umple pana la refuz stadionul din Soseaua Stefan cel Mare. "Sper ca punctul sau punctele necesare calificarii sa le obtinem la acest meci. In afara traditiei, Bayer este totusi o echipa cu o valoare foarte buna. Are jucatori cu mare experienta competitionala, dar pana la urma, pedigree-ul unui club se vede in meciurile internationale. Sa obtinem calificarea in primavara europeana cred ca ar fi o satisfactie mare pentru suporterii dinamovisti, pe care ii asteptam sa umple putinele locuri ale arenei, in numar de 14.400", a spus Badea. Rednic si Badea, alaturi de fotbalistii Ad. Cristea, St. Radu, Cl. Niculescu, Danciulescu si Blay s-au intalnit luni seara cu 100 de suporteri dinamovisti, pentru o sesiune de autografe, la noul magazin deschis de unul dintre partenerii lui FC Dinamo.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.