Fotbalist
Varsta: 17 de ani Juniorul echipei Atletico Arad, Dumitru Copil, va semna un contract cu Celtic Glasgow, campioana Scotiei, dupa ce a reusit sa-i impresioneze pe conducatori in perioada cat a sustinut probe de joc. Managerul grupa
Fotbalist
Varsta: 17 de ani Juniorul echipei Atletico Arad, Dumitru Copil, va semna un contract cu Celtic Glasgow, campioana Scotiei, dupa ce a reusit sa-i impresioneze pe conducatori in perioada cat a sustinut probe de joc. Managerul gruparii aradene, Alexandru Meszar, a declarat ca in acest moment se negociaza detaliile contractuale. Suma transferului va fi intre 250.000 si 300.000 de euro, iar tanarul fotbalist va avea un salariu stagional pe masura. Copil, component al nationalei Under 17 a Romaniei, este considerat un fotbalist de mare viitor, iar cu exceptia celor de la Celtic, a mai sustinut probe de joc la gruparea engleza FC Liverpool si la Hearts of Midlothian, de asemenea din prima liga scotiana. Pentru aceasta realizare, Jurnalul National il declara pe Dumitru Copil ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.