100.000.000 de lei pentru ""cel mai tare"" roman nascut de Ziua Nationala. Pentru romanii aflati in campul muncii, Ziua Romaniei ""pica bine"" in acest an, intr-o vineri, ceea ce inseamna trei zile de odihna. 1 Decembrie va fi o zi cu adevarat specia

100.000.000 de lei pentru ""cel mai tare"" roman nascut de Ziua Nationala. Pentru romanii aflati in campul muncii, Ziua Romaniei ""pica bine"" in acest an, intr-o vineri, ceea ce inseamna trei zile de odihna. 1 Decembrie va fi o zi cu adevarat speciala la Antena 1, cu invitati speciali, concursuri, muzica, umor, premii, intr-un cuvant toata gama de ingrediente pentru ca privitorii sa se bucure din plin de sarbatoare.

VIS. Lui Dan Capatos, prezentatorul show-ului matinal al Antenei 1, Ziua Nationala ii aduce implinirea unei dorinte. ""Dintotdeauna am vrut mai mult, asta e, desigur, cheia evolutiei. Mi-ar fi placut sa fie mai lunga, de emisiune e vorba, desigur, si iata, de 1 Decembrie, «Dimineata devreme» va dura trei ore, cu 60 de minute mai mult decat de obicei, ceea ce nu-i de ici-de colo"", spune Capatos cu satisfactie in voce. Asadar, o emisiune mai lunga cu Capatos, o revista a presei cu Mircea Badea si, nu in ultimul rand, o comedie adevarata cu Macauley Culkin deschid programul Antenei 1 de
1 Decembrie. Pentru realizarea editiei speciale, toata echipa ""9595"" s-a dus in Italia, unde a realizat cateva reportaje si interviuri in exclusivitate cu romani celebri, vedete de talie internationala, surprinsi in ipostaze neobisnuite.

SARBATORITI. De dupa-amiaza, de la trei, pana noaptea tarziu se desfasoara o emisiune-spectacol, intitulata ""M-am nascut de 1 Decembrie"". Prima parte a maratonului este ""condusa"" de Mihaela Radulescu, care a pregatit o multime de surprize pentru telespectatori. In primul rand, in platou vor fi prezenti sarbatoritii zilei, Johnny Raducanu, Stefan Radoff, Cornel Fugaru si Catalin Botezatu. Nu vor lipsi nici interpretii de muzica populara: Matilda Pascal Cojocarita, Elena Roizen, Saveta Bogdan, Elisabeta Turcu si multi, multi altii.

CONCURS. Mihaela ii ofera bagheta de lider de emisiune lui Dan Negru, care va prezenta, incepand de la 20:30, a doua parte a show-ului ""M-am nascut de 1 Decembrie"". Incepe marele concurs dintre cinci echipe, cu capitani-vedeta si participanti nascuti de 1 Decembrie, care vor concura pentru cinci titluri: ""Cel mai frumos"", ""Cel mai talentat"", ""Cel mai destept"", ""Cel mai curajos"" si ""Cel mai gospodar"". Probele vor fi diferite si, desigur, specifice fiecarei competitii, de la concursuri de miss si ""teste"" de inteligenta, creativitate sau improvizatie pana la probe mai ""dure"" de testare a curajului sau demonstratii practice ale abilitatilor gospodaresti. Daniela Nane va fi capitanul competitiei prin care se alege cea mai frumoasa romanca nascuta de 1 Decembrie, Marius Urzica va conduce curajosii, Petre Roman va fi reprezentantul desteptilor, Maia Morgenstern va fi mentorul talentatilor, iar Angelica Stoican, capitaneasa gospodarilor. Numai castigatorii celor cinci competitii vor participa la competitia finala, iar marele castigator va fi recompensat cu un premiu in valoare de 100.000.000 de lei.

Nascut Pe 1 decembrie - Divertisment - Vineri


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.