Melinda Gordon primeste ""mesaje de dincolo"". Actrita Jennifer Love Hewitt este obisnuita cu rolurile de succes. S-a bucurat de aprecieri in filme precum ""Stiu ce-ai facut asta-vara"" (1 si 2), ""Cum sa cuceresti barbatii"" (unde a jucat alaturi de

Melinda Gordon primeste ""mesaje de dincolo"". Actrita Jennifer Love Hewitt este obisnuita cu rolurile de succes. S-a bucurat de aprecieri in filme precum ""Stiu ce-ai facut asta-vara"" (1 si 2), ""Cum sa cuceresti barbatii"" (unde a jucat alaturi de Sigourney Weaver, Gene Hackman si Ray Liotta) sau serialul ""Pe cont propriu"". Dar totusi, una dintre cele mai bune prestatii ale sale a fost considerata cea din ""Povestea lui Audrey Hepburn"", un film de televiziune realizat de ABC. Si rolul Melinda Gordon din ""Mesaje de dincolo"" este bine vazut.
Motiv pentru care CBS a luat hotararea de a se continua filmarile la serial. De mica, Melinda are abilitatea de a vedea si de a intra in contact cu spiritele mortilor. Prin acest dar, mostenit de la bunica, Melinda ajuta spiritele ramase prizoniere in lumea celor vii sa isi gaseasca pacea. Cu toate ca tanara isi reneaga de multe ori darul, care o izoleaza de ceilalti oameni, mesajele intense pe care le primeste din partea spiritelor o determina sa faca tot posibilul pentru a le ajuta. Impreuna cu sotul sau - Jim - , care este medic, si de prietena sa - Andrea - , cu care conduce un magazin de antichitati, Melinda va reusi sa salveze zeci de suflete.
Actrita a avut insa si critici. Era cat pe ce in 2003, respectiv 2005, sa fie nominalizata la ""Zmeura de aur"", pentru rolurile din ""Tuxedo"", respectiv ""Garfield"". N-a avut totusi ghinionul de a fi pe lista nominalizatelor la categoria ""cea mai proasta actrita"".
Fan Infocat. Jennifer este un fan infocat al actritei Gwyneth Paltrow. Cu o zi inainte de a primi Premiul Oscar (in 1999), Paltrow a primit trei duzine de trandafiri si o scrisoare de doua pagini din partea admiratoarei sale. Drept multumire, actrita i-a trimis mai tinerei sale colege o alta scrisoare. ""Am inramat-o. Este cel mai de pret obiect al meu"", a declarat Jennifer. Un an mai tarziu, cele doua dive s-au intalnit la Globurile de Aur. ""A venit si m-a imbratisat pentru florile trimise. Mai aveam putin si lesinam. Credeam ca o sa fac un atac de cord"", a adaugat actrita.

News


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.