Firmele din Bucuresti si din judetul Ilfov ar putea depune prin Internet declaratiile fiscale de la 1 ianuarie 2007, prin extinderea sistemului disponibil in prezent numai marilor contribuabili, a declarat ieri Robert Hofnar, director in Agentia Nati
Firmele din Bucuresti si din judetul Ilfov ar putea depune prin Internet declaratiile fiscale de la 1 ianuarie 2007, prin extinderea sistemului disponibil in prezent numai marilor contribuabili, a declarat ieri Robert Hofnar, director in Agentia Nationala de Administrare Fiscala.
""Incercam sa pornim depunerea declaratiilor pe Internet pentru agentii economici din Bucuresti si Ilfov de la inceputul anului viitor"", a spus Hofnar.
Pentru depunerea declaratiilor prin Internet va fi necesar un certificat de cazier digital, care va putea fi obtinut de catre reprezentantul legal al firmelor, in baza unei cereri insotite de anumite documente.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.